Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Χαμός με την αποκάλυψη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Ερχόταν, έπινε τα ουισκάκια του και...»

«Έπαιζε το μάτι του...»

19 Μαΐου 2024 20:45
Χαμός με την αποκάλυψη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου για τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Ερχόταν, έπινε τα ουισκάκια του και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, αναφερόμενος μάλιστα και στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης: «Φαρμάκι» Μαργαρίτας Παπανδρέου για τη Δήμητρα Λιάνη: «Ο Ανδρέας είχε μετανιώσει για...»

Η αναφορά του Αργύρη Παπαργυρόπουλο στον Ανδρέα Παπανδρέου

Τι γίνεται με τα οικονομικά θέματα που είχατε;

Ένας λόγος, θεωρώ, που παρακίνησε τον Νάσο να θέσει υποψηφιότητα ήταν και το θέμα με την περιουσία μου. Θέλει να συμβάλει στο θέμα των πλειστηριασμών, να βοηθήσει τον κόσμο που πλήττεται, γιατί έχουμε 250.000 κατασχέσεις. Εγώ αυτή τη στιγμή ζω αξιοπρεπώς. Είμαι 80 ετών, βέβαια, και σύνταξη δεν έχω πάρει. Έχω 50 χρόνια δικά μου μαγαζιά, τώρα έχω μπερδέματα με την εταιρεία , μου κατάσχεσαν το μαγαζί και το σπίτι μου. Ακόμα χρωστάω. Έχω ένα καλύβι και ένα παλιάμπελο στο χωριό, θα μου το πάρουν κι αυτό; Δεν με ενδιαφέρει όμως. Θέλω να γίνει κάτι για μια καλύτερη κοινωνία.

Ανδρέας Παπανδρέου

Ποιο παλιοί πολιτικοί έρχονταν στα μαγαζιά σας;

Όλοι. «Ζημιές» όμως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Έπινε, χόρευε, ήταν αρσενικό. Ήταν ζεϊμπεκάκιας. Δεν θα κρίνω την πολιτική του αλλά ήταν μάγκας. Έπαιζε το μάτι του. Ερχόταν, έπινε τα ουισκάκια του… Έχω τύχει σε μια συγκινητική σκηνή με τον Ανδρέα Παπανδρέου στα «Αστέρια». Είχε έρθει με όλη την οικογένεια, τα παιδιά του και τη Μαργαρίτα τότε, σηκώθηκε να χορέψει και τότε μαζεύτηκαν στην πίστα τα παιδιά του και του χτυπούσαν παλαμάκια. Ο κόσμος έκανε χαμό. Πέρασαν και άλλοι. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Κώστας Μητσοτάκης, όλοι πέρασαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share