Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Έσφιξε τα χείλη ο Βασιλιάς Κάρολος: Υποβασταζόμενος από την Καμίλα έμαθε τα νεότερα για την υγεία του

Νέες εξελίξεις για τον Βρετανό μονάρχη

30 Απριλίου 2024 13:42
Έσφιξε τα χείλη ο Βασιλιάς Κάρολος: Υποβασταζόμενος από την Καμίλα έμαθε τα νεότερα για την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος έδειχνε χαρούμενος που επέστρεψε σήμερα στα δημόσια καθήκοντα για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση του με καρκίνο. Ο 75χρονος μονάρχης, που συνοδευόταν από την σύζυγό του Καμίλα, έφτασε σε νοσοκομείο του Λονδίνου και χαιρετούσε με χαμόγελο τους περαστικούς.

Για την πρώτη εμφάνιση του στα δημόσια καθήκοντα του ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να επισκεφθεί μία κλινική θεραπείας του καρκίνου στο University College Hospital.

Στο εσωτερικό του κέντρου, ο βασιλιάς και η βασίλισσα επρόκειτο να συναντηθούν με γιατρούς και να ενημερωθούν για την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στο UCLH- συμπεριλαμβανομένων των αξονικών τομογράφων που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου.

Έσφιξε τα χείλη ο Βασιλιάς Κάρολος: Υποβασταζόμενος από την Καμίλα έμαθε τα νεότερα για την υγεία του

Άλλαξαν ξανά τα πάντα για την Κέιτ Μίντλετον: «Έμαθε τα νέα και τώρα πια στη μάχη της με τον καρκίνο...»

Η Κέιτ Μίντλετον έχει ήδη αποτελέσει υπόδειγμα αξιοπρέπειας με τον τρόπο, που έχει αποφασίσει να διαχειριστεί τη συνθήκη, που έχει προκύψει μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, με την ίδια από την ανακοίνωση κι έπειτα να είναι εξαιρετικά διακριτική και να έχει πετύχει, πράγμα σπάνιο, αντίστοιχες σχέσεις με το βρετανικό Τύπο.

Αυτό δεν αναιρεί, βέβαια, ότι άπαντες θέλουν να μαθαίνουν οποιαδήποτε εξέλιξη με την υγεία, τόσο της ίδιας όσο και του Βασιλιά Καρόλου, ο οποίος πάσχει από την ίδια ασθένεια. Όλα αυτά σε μια εξέλιξη, που έχει συσπειρώσει ακόμη περισσότερο το παλάτι, περνώντας αυτή τη στιγμή μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία του.

Τα τελευταία νέα, όμως, κάθε άλλο παρά αρνητικά είναι. Απεναντίας, η επίσημη ενημέρωση και σε αντίθεση με όσους επιχειρούν να τη διαψεύσουν, επισημαίνει πως ο Βασιλιάς Κάρολος βλέπει την υγεία του να βελτιώνεται και τη μάχη του απέναντι στον καρκίνο να κερδίζει έδαφος για τον ίδιο, σε μια εξέλιξη, που φυσικά μόνο αδιάφορη δε θα μπορούσε να αφήσει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share