Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Κανείς δεν το ήξερε για τη Ρίτσα Μπιζόγλη: «Υπήρξα παντρεμένη» - Αυτός ο γνωστός δημοσιογράφος είναι ο πρώην σύζυγός της

Παντρεύτηκε, χώρισε και δεν το κατάλαβε άνθρωπος

20 Μαΐου 2024 15:39
Κανείς δεν το ήξερε για τη Ρίτσα Μπιζόγλη: «Υπήρξα παντρεμένη» - Αυτός ο γνωστός δημοσιογράφος είναι ο πρώην σύζυγός της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ρίτσα Μπιζόγλη στη Ζήνα Κουτσελίνη, βγάζοντας στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Για την προσωπική της ζωή, είπε η δημοσιογράφος: «Είναι ένα κουκούλι αυτοπροστασίας. Αλλά είναι και κάτι που δεν αφορά κανέναν τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή. Όσο πιο περιφραγμένη είναι τόσο καλύτερα. Δεν μπορώ τη συνεχή προβολή, ντρέπομαι πάρα πολύ».

Υπνθυμίζεται ότι πολύ πρόσφατα η παρουσιάστρια του ANT1 «έχασε» τον πατέρα της.

Πολύς κόσμος μπορεί να γνωρίζει ότι είναι παντρεμένη με δημοσιογράφο, εκείνη όμως αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια έχει χωρίσει κάτι που δεν είναι γνωστό. «Υπήρξα παντρεμένη, ναι. Ολοκληρώθηκε χρόνια πριν. Υπάρχει μεγάλη αγάπη και σεβασμός. Οι άνθρωποι της ζωής μας είναι οι άνθρωποι της ζωής μας είτε είναι στο σήμερα είτε στο χτες».

«Δύσκολο είναι αλλά όχι ακατόρθωτο, δεν πιστεύω στις συνταγές», υπογράμμισε για το αν είναι δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση άνθρωποι του ίδιου χώρου.

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος πρώην σύζυγος της Ρίτσας Μπιζόγλη

Η Ρίτσα Μπιζόγλη γνώρισε τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Γερολυμάτο την περίοδο που εργάζονταν και οι δυο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ανάμεσά τους γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας και το ζευγάρι αποφάσισε να ενώσει για πάντα τις ζωής του το 2004.

Ρίτσα Μπιζόγλη και Παναγιώτης Γερολυμάτος

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2004 και κράτησαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παράλληλα, χώρισαν τις καριέρες τους, καθώς εδώ και χρόνια η Ρίτσα Μπιζόγλη έχει πάρει μεταγραφή στον ΑΝΤ1, ενώ ο Παναγιώτης Γερολυμάτος παραμένει στον Alpha. Μία από τις θέσεις από τις οποίες έχει περάσει από το κανάλι της Κάντζας είναι ο αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share