Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

«Κόλαφος» ο Μαρτίκας για Δάντη: «Ας μαζέψει καλύτερα την Ασημίνα και να αφήσει τον Τριαντάφυλλο»

«Για τα μάτια της πιο αντιπαθητικής παίκτριας που έχει περάσει ποτέ από το παιχνίδι»

20 Μαΐου 2024 14:56
«Κόλαφος» ο Μαρτίκας για Δάντη: «Ας μαζέψει καλύτερα την Ασημίνα και να αφήσει τον Τριαντάφυλλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «στόχαστρο» του Σπύρου Μαρτίκα μπήκε έτι μία φορά ο Χρήστος Δάντης, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Τριαντάφυλλο.

Στο «Πρωινό» μίλησαν από κοινού ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor απάντησε και για το «φάλτσος» που είπε ο Χρήστος Δάντης για τον Τριαντάφυλλο.

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου

«Ο Τριαντάφυλλος είναι φανατικός υποστηρικτής του Survivor. Είναι αδιανόητο ο Χρήστος Δάντης, ένας καλλιτέχνης τέτοιου εκτοπίσματος, να υποπέσει σε τέτοιο λάθος και να προσβάλει την καλλιτεχνική υπόσταση ενός συναδέλφου του. Και αυτό για τα μάτια της πιο αντιπαθητικής παίκτριας που έχει περάσει ποτέ από το παιχνίδι.

Καλύτερα ο Χρήστος Δάντης να μαζέψει λίγο την Ασημίνα, ας κρίνει ο ίδιος πώς έπαιζε στο παιχνίδι και ας αφήσει τον Τριαντάφυλλο και την καλλιτεχνική του υπόσταση, που είναι τεράστια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης συμπλήρωσε για Αντωνά-Σοϊλέδη: «Ο χωρισμός της Μαρίας και του Άρη είναι κάτι προσωπικό και δεν αφορά κανέναν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share