Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Επώδυνες ώρες για τη Ρίτσα Μπιζόγλη: Πέθανε ο πατέρας της

Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο

30 Απριλίου 2024 12:06
Επώδυνες ώρες για τη Ρίτσα Μπιζόγλη: Πέθανε ο πατέρας της
Από Εύη Κουρίδου

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Ρίτσα Μπιζόγλη, καθώς το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (30/4) έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την ίδια στιγμή, Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε στα 40 του το στέλεχος Χάρης Μπελτεργής

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, όπως είναι αναμενόμενο, θα απουσιάσει για ορισμένο διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Πέθανε ο πατέρας της Ρίτσας Μπιζόγλη

Παναγιώτης Γερολυμάτος: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Ρίτσας Μπιζόγλη - Με τι ασχολείται

Η Ρίτσα Μπιζόγλη είναι ένα από τα πρόσωπα που πάντα έχεις συνδεδεμένα στο μυαλό σου με την ενημέρωση. Η anchorwoman είναι μία παρουσία που έχεις συνηθίσει πάντα να βλέπεις σοβαρή ανάμεσα σε τίτλους ειδήσεων και ρεπορτάζ που, το λιγότερο, σε ανησυχούν. Πόσα όμως ξέρεις για εκείνη; Παράλληλα, ερωτηματικά προκαλεί η κατάληξή της στο νοσοκομείο.

Αν δεν ήταν δημοσιογράφος, θα ήθελε να γίνει χημικός

Η Ρίτσα Μπιζόγλη ονειρευόταν να σπουδάσει χημεία, ωστόσο, μετά τις Πανελλήνιες μπόρεσε να μπει στη σχολή Ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι. Σύντομα όμως βρέθηκε να σπουδάζει δημοσιογραφία και παρόλο που ο χώρος της δημοσιογραφίας ήταν σκληρός, η ίδια δεν μετανιώνει στιγμή για την πορεία της. «Η δημοσιογραφία ήταν πολύ κόντρα ρόλος για μένα. Ήμουν πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Πήγα σε εργαστήριο δημοσιογραφίας, δεν υπήρχε τότε Πανεπιστήμιο. Στην αρχή ήθελα Χημικό, αλλά πέρασα στις Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι, δεν πήγα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγός της

Η Ρίτσα Μπιζόγλη είναι παντρεμένη από το 2004 με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Γερολυμάτο με τον οποίο πραγματοποιούν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις μαζί, αφού προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική τους ζωή.

Παναγιώτης Γερολυμάτος Ρίτσα Μπιζόγλη

«Μπορεί να καταλάβει. Ξέρει τι σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ωράριο, γιορτή ή αργία. Η στήριξη είναι απόλυτη», είχε πει για το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο επάγγελμα και πόσο βοηθητικό είναι αυτό στη σχέση τους, η Ρίτσα Μπιζόγλη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real.

σύζυγος Ρίτσας Μπιζόγλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share