Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρίτσα Μπιζόγλη: Αγωνία για την ζωή της! Πώς κατέληξε ξαφνικά στο νοσοκομείο;

Τραγικές ώρες

18 Οκτωβρίου 2022 21:09
Ρίτσα Μπιζόγλη: Αγωνία για την ζωή της! Πώς κατέληξε ξαφνικά στο νοσοκομείο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ρίτσας Μπιζόγλη; Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη αρχικά ήρθε από την Ζήνα Κουτσελίνη, φέροντας όμως την Ρίτσα Μπιζόγλη σε ιδιαίτερη αμηχανία. Αρχικά η συζήτηση στράφηκε γύρω από το διαζύγιο. Στην συνέχεια όμως αποκαλύφθηκε κάτι πολύ τρομαχτικό…

Η περιπέτεια της υγεάις της!…Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως υπήρξε παντρεμένη, ωστόσο εδώ και χρόνια έχει χωρίσει.

Η αποκάλυψη της Ρίτσας Μπιζόγλη για τον γάμο & τον χωρισμό της

«Υπήρξα παντρεμένη ναι! Έχει ολοκληρωθεί χρόνια πριν. Υπάρχει μεγάλη αγάπη και σεβασμός. Οι άνθρωποι της ζωής μας είναι άνθρωποι της ζωής μας. Δεν αφορά όμως και κανέναν», είπε η Ρίτσα Μπιζόγλη και άλλαξε γρήγορα θέμα συζήτησης.

Την ίδια στιγμή η Λίτσα Μπιζόγλη αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε και η συγκίνησή της ήταν εμφανής, το ίδιο κι όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, τονίζοντας μάλιστα πως δεν μπορεί να μιλάει για εκείνον σε παρελθοντικό χρόνο και χρησιμοποιεί πάντα ενεστώτα.

“Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο διότι δεν…”

Η καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ρίτσα Μπιζόγλη, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε για την επιθυμία που είχε να σπουδάσει στο ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι το οποίο όμως τελικά δεν έγινε ποτέ.

«Είμαι 11 χρόνια στον ΑΝΤ1. Ήμουν στον Alpha πρώτα. Έχω 27 χρόνια στη δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία ήταν κόντρα ρόλος για μένα. Υπήρχε το Εργαστήρι τότε, ήμουνα πολύ καλή.

Επέλεξαν μία ομάδα και την έστειλαν στο Στούντιο 5 που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ήμουν κι εγώ.

Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις εκτός δουλειάς. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ άβαφη και φοράω σκισμένα τζιν. Έκανα εξαντλητική γυμναστική, πολύ σκληρή γιόγκα. Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο διότι δεν ανέπνεα. Έχω δύο κήλες.

Έχω μια εμμονή στο λάθος. Έχω πάει να ψωνίσω, παίρνω τα σκουπίδια αλλά δεν πήρα τσάντα. Πάω στα μαγαζιά και την ώρα που πάω να μπω στο μαγαζί βλέπω ότι δεν έχω τσάντα.

Όταν κλείνει μια πόρτα δεν ανοίγει ένα παράθυρο. Αυτό που μαθαίνεις είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό σε τραβάει πίσω!

Είμαστε εκπαιδευμένοι να μην δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα, δεν αφορά κανέναν.Την ώρα που άκουσα “το παιδί του” νομίζω ότι για μένα μπήκε τελεία. Αρχίζει και με πνίγει αυτό το πράγμα και έκανα μια κίνηση με το χέρι, δεν μπορούσα να πάω παρακάτω.

Δεν λέω την άποψή μου στο δελτίο αλλά υπάρχει τρόπος να την λέω.

Κοιτάνε την εικόνα σου. Δεν πιστεύω ούτως ή άλλως πολύ στο θέμα της ομορφιάς.

Πιστεύω ότι αυτό που μπορεί να τραβήξει έναν τηλεθεατή είναι τα λαμπερά πρόσωπα, οι άνθρωποι με χιούμορ, που τσαλακώνονται, που είναι συμπαθείς. Δεν είναι κακό πράγμα» είπε για το τι προτιμά ο κόσμος στα δελτία.

Είχα ένα πρόβλημα με την υγεία μου και έχανα κιλά και σταμάτησα να κάνω γυμναστική. Δεν λες ότι είμαι κι η Λωξάντρα όταν μαγειρεύω. Με λίγη καλή θέληση τρώγεται.

Αγαπάω τα ζώα και τα αδέσποτα λίγο παραπάνω. Τα βοηθάμε όσο μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, τα στειρώνουμε, τα βοηθάμε. Οι Έλληνες τηλεθεατές θέλουν περισσότερο μια αντρική φιγούρα στα δελτία ειδήσεων. Οι άντρες έχουν περισσότερο άνοιγμα στο κοινό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share