Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Σπάραξε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Στα 23 μου έχασα ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή μου»

«Με πόνεσε πολύ, αλλά έτσι γίνεται στη ζωή, σιγά σιγά, με τον καιρό το ξεχνάς και προσπαθείς να επιβιώσεις»

28 Νοεμβρίου 2023 23:34
Σπάραξε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Στα 23 μου έχασα ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε Κάρμεν Ρουγγέρη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και σπάραξε, αναφέροντας πως στα 23 της έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή της. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τις οικονομικές της απολαβές.

Για ένα κορίτσι στα δεκαοκτώ του χρόνια το να «χάσει» τον πατέρα του πρέπει να ήταν μεγάλη πληγή, η πρώτη τεράστια απώλεια στη ζωή σου.

Ναι, πολύ μεγάλη πληγή. Και η μανούλα μου – μια υπέροχη γυναίκα, πολύ καλή νοικοκυρά, γλυκιά σαν μέλι, την έλεγαν Αγγελική, όνομα και πράγμα, ένας άγγελος – έφυγε κι εκείνη νωρίς, 49 χρονών.

Κάρμεν Ρουγγέρη
Κάρμεν Ρουγγέρη

Στα 23 μου χρόνια, δυστυχώς, είχα «χάσει» και τους δυο γονείς μου. Κι από τότε που τους «έχασα», δεν με ενδιέφερε να χάσω τίποτα υλικό, γιατί έλεγα, ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή μου το έχω χάσει, δεν σημαίνει κάτι να χάσω το δαχτυλίδι μου, το πορτοφόλι μου. Αυτό το έχω μέχρι και σήμερα.

Δεν θα στεναχωρηθώ αν χάσω κάτι υλικό. Με πόνεσε πολύ ο χαμός τους αλλά έτσι γίνεται στη ζωή, σιγά σιγά, με τον καιρό το ξεχνάς και προσπαθείς να επιβιώσεις. Είχα πολλά προσόντα – γιατί είχα εφοδιαστεί με γνώσεις – και έβρισκα παντού δουλειά, σπούδαζα συγχρόνως και τα κατάφερα μια χαρά. Για μένα, όποιος θέλει να βρει δουλειά και είναι υγιής, τα καταφέρνει.

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι»

H αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας, Κάρμεν Ρουγγέρη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες, οικονομικά, στιγμές που πέρασε τα πρώτα χρόνια του γάμου της. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν εκείνα τα χρόνια, απάντησε:

«Πράγματι ήμασταν πολύ φτωχοί. Φαντάσου ότι φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Κάποια στιγμή όταν έμεινα έγκυος στη Χριστίνα, επειδή εγώ ήμουν πολύ οικονόμα -οι δυο μας κάναμε ότι μπορούσαμε, εγώ παρέδιδα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών, ο Ανδρέας πήγαινε και έψελνε σε γάμους και κηδείες για να βγάλουμε χρήματα- μαζέψαμε ένα ποσό και πήραμε ένα δυαράκι στην Καλλιθέα.

Όμως βάλαμε γραμμάτια και κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα. Τότε, λοιπόν, σκέφτηκα επειδή είχα σπουδάσει και ζωγραφική, αντί για κέντημα σε νυφικά, να τα ζωγραφίζω.

Θυμάμαι πήγα σε ένα μαγαζί νυφικών στην Περικλέους και έφτιαξα το πρώτο νυφικό που ήταν διακοσμημένο με μια ζωγραφισμένη αμυγδαλιά»

άρμεν Ρουγγέρη: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη για το ταλέντο της στη ζωγραφική που αποδείχθηκε σωτήριο

«Και ξέρεις πώς βρήκα το σχέδιο; Πήγα και αγόρασα μια γνωστή μάρκα σοκολάτας που το περιτύλιγμά της έχει μια αμυγδαλιά και ζωγράφισα το πρώτο μου νυφικό, το οποίο έγινε ανάρπαστο.

Στη συνέχεια έκανα ασορτί μπομπονιέρες και λαμπάδες κι έγινε μόδα.

 Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι»

Έπαιρνα το μήνα 3.000 δραχμές από το Εθνικό Θέατρο και έφτασα να βγάζω 50.000 δραχμές από τη ζωγραφική.

Πολλά λεφτά για εκείνη την εποχή. Ξεχρεώσαμε το σπίτι, το πουλήσαμε και πήραμε πιο μεγάλο».

Σήμερα, η αξιαγάπητη Κάρμεν Ρουγγέρη διαβάζεται από χιλιάδες παιδιά και τα θεατρικά της έργα λατρεύονται από μικρούς και μεγάλους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share