Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Κόλαφος η Μάγδα Τσαγγάνη: «Μετανιώνω που είπα την άποψή μου, θα έλεγα στον Αλέξη Γεωργούλη ότι...»

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη και με δικά μου προβλήματα»

25 Απριλίου 2023 13:33
Κόλαφος η Μάγδα Τσαγγάνη: «Μετανιώνω που είπα την άποψή μου, θα έλεγα στον Αλέξη Γεωργούλη ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Μάγδα Τσαγγάνη με δηλώσεις της για τον Αλέξη Γεωργούλη. Η εκπομπή Super Κατερίνα κι η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου επικοινώνησε με την ηθοποιό, μετά κι από ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Σιούρας και η ίδια ήταν κόλαφος, αναφέροντας ότι μετανιώνει που είπε την άποψή της.

Παράλληλα, δείτε τι είπε η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου για τις καταγγελίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη.

Η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τι να πω κοριτσάκι μου, δεν ξέρω. Μετανιώνω που είπα μια άποψη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη και με δικά μου προβλήματα. Εγώ είπα αυτό που πέρασα κι ένιωσα τόσο καιρό που δούλεψα με αυτόν τον άνθρωπο και πέρασα καλά. Ήταν ευγενικός, καλός, με χιούμορ. Είπα ότι αν το έχει κάνει αυτό, πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θα πιστεύω πια σε κανέναν, ούτε και στα μάτια μου. Δεν είπα τίποτα άλλο. Είμαι σαφώς υπέρ των γυναικών. Τι είμαι βλαμμένη να πω ότι καλά έκανε και χτύπησε μία γυναίκα; Κακώς μίλησα» ανέφερε.

«Μπορεί να είμαι σκελετός γιατί έχασα κάποια κιλά λόγω της στενοχώριας που κάηκε η πολυκατοικία που έμενα. Τι είναι αυτό; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Σας μιλά ειλικρινά. Να είναι καλά. Έχω 48 χρόνια στην δουλειά και τώρα ξαφνικά επειδή βγήκα να υποστηρίξω έναν συνάδελφο κι είπα ότι αν έχει κάνει κάτι κακό, βεβαίως και θα τον κρίνει η δικαιοσύνη. Δεν έχω social media και δεν πειράζει για τα σχόλια που δέχθηκα» πρόσθεσε η Μάγδα Τσαγγάνη για την ανάρτηση του Δημήτρη Σιούρα.

«Θα έλεγα στον Αλέξη Γεωργούλη ότι είμαι πάρα πολύ λυπημένη» κατέληξε η ηθοποιός.

Καταπέλτης η Μαριάννα Τουμασάτου για Γεωργούλη: «Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου...»

Καλεσμένη της Ελίνας Παπίλα βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, το μεσημέρι της Κυριακής (23/4), στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφο της, Αλέξη Γεωργούλη και ήταν καταπέλτης, αναφέροντας πως «έχουν δει πολλά τα ματάκια μου».

Ειδικότερα, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι πάντα με τα θύματα. Είμαι πάντα με τα θύματα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, εάν αποδειχθεί και όλα αυτά. Αλλά πάντα το θύμα προηγείται. Πάντα. Είναι η πρώτη σκέψη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι κι αλλιώς τον Αλέξη Γεωργούλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε πει τρεις φορές «γεια» στη ζωή μας αλλά δεν είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να ακούσουμε κάτι αλλά για όλους μέχρι κάποια στιγμή δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Τώρα όλα αυτά θα βγουν, φαντάζομαι».

«Όλοι πέφτουν πια από τα σύννεφα με όλους, εγώ όμως δεν πέφτω πια από το σύννεφο κανενός γιατί δεν ανεβαίνω στο σύννεφο πρώτα από όλα. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου οπότε πάντα θα έχω το νου μου για όλα»

«Δεν είναι όλοι όμως με τα θύματα. Έχουμε δει και προσπάθεια συγκάλυψης και έχουμε δει χιλιάδες πράγματα. Δεν είναι όλοι με τα θύματα και είναι πολλοί που στοχευμένα δεν είναι με τα θύματα γιατί υπάρχουν συμφέροντα και πολλά πράγματα. Έχω ζήσει τις δίκες στο παρελθόν που είδα αγριευτικά πράγματα, να προσβάλλουν και να φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και τα θύματα και τους μάρτυρες οπότε θεωρώ πως θέλει μια γερή αναδιάρθρωση και η δικαιοσύνη» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαριάννα Τουμασάτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share