Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Η εποχή των παχιών αγελάδων: Αυτός ήταν ο εξωφρενικός μισθός του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha!

Πολύ υψηλό το κασέ του παρουσιαστή

6 Φεβρουαρίου 2023 18:20
Η εποχή των παχιών αγελάδων: Αυτός ήταν ο εξωφρενικός μισθός του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha!
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εποχή που ο Λάκης Λαζόπουλος μεσουρανούσε στον Alpha, ο Δημήτρης Κοντομηνάς φαίνεται πως δεν είχε αφήσει καθόλου παραπονεμένο τον παρουσιαστή, καθώς του έδινε έναν παχυλό μισθό.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τα όσα λεγόντουσαν τότε για τις απολαβές του Λάκη Λαζόπουλο και, όπως θα ήταν αναμενόμενο από τον καθένα, μας έπεσαν τα...μαλλιά, βλέποντας το υπέρογκο ποσό.

Όπως διαβάζουμε τη χρονιά 2009, ο Λάκης Λαζόπουλος έπαιρνε από τον Alpha 5.000.000 ευρώ! Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου για τις πλαστικές του παρουσιαστή.

μισθός Λάκη Λαζόπουλο από τον Alpha

Το «φυσάει» το χρήμα ο Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το πολυτελές σκάφος του - Πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει

Βόλτα στις παραλίες της Πάρου κάνει συχνά ο γνωστός παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος με το σκάφος του, το οποίο κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ.

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης είχε επιλέξει να περάσει στην Πάρο ο Λάκης Λαζόπουλος πριν μερικά χρόνια μετά από μια κουραστική τηλεοπτική χρονιά. Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει εξοχικό στο κυκλαδίτικο νησί, είχ πάρει το σκάφος του και είχε αρχίσει τις βόλτες στις παραλίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εspresso, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε βρεθεί κοντά στην παραλία του Μοναστηρίου στην Πάρο να κάνει τις βόλτες με το σκάφος του. Ο διάσημος παρουσιαστής επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ στις διακοπές του και γι’ αυτόν το λόγο δεν πήγε σε κάποια από τις κοσμικές παραλίες του νησιού, όπως είναι η Νάουσα, η Παροικιά και η Πούντα.

Ωστόσο, διάλεξε να πάρει το σκάφος του και σαν γνήσιος “θαλασσόλυκος” να κάνει βόλτες στις παραλίες. Το πολυτελές σκάφος του είναι ένα Magna 35C, 10,80 μέτρων με δυο κινητήρες MTU των 320 ίππων και διαθέτει όλο τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ξεχωρίζει για τη φινέτσα και τη σταθερότητά του. Κατασκευάστηκε το 2008 και είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Όσο για την τιμή του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αγγίζει τα 140.000 ευρώ.

σκάφος Λάκη Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται πως λατρεύει να ταξιδεύει με αυτό και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα…

το σκάφος του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share