Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κέρβερος» ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα το πληρώσει...»

Τι συνέβη;

25 Ιανουαρίου 2023 11:14
«Κέρβερος» ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα το πληρώσει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην Freddo και το Νίκο Νικόλιζα είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Λάκη Λαζόπουλο και τόνισε πως θα το πληρώσει.

Τι συνέβη όμως μεταξύ τους και ο Πάνος Μιχαλόπουλος έκανε δηλώσεις «φωτιά»; Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σύγχρονη σάτιρα και ήταν υπέρ το δέον αυστηρός στη σύγκρισή της με τις επιθεωρήσεις περασμένων δεκαετιών. Με την ευκαιρία, τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε ο ηθοποιός από τη σειρά «Η ώρα η καλή».

Πάνος Μιχαλόπουλος και Λάκης Λαζόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα».

Σούσουρο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Αυτός είναι ο μοναδικός του κληρονόμος που θα πάρει μεγάλη περιουσία

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας ηθοποιός χαμηλών τόνων που σπάνια τοποθετείται δημόσια σε πράγματα και καταστάσεις που τον αφορούν προσωπικά και αναφέρονται στο χώρο του. Όταν αποφασίζει όμως να μιλήσει, δεν κρύβει λόγια και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Παράλληλα, δείτε τον λόγο που παράτησε την υποκριτική.

Όπως είναι φυσικό ο μοναχογιός του, Σωτήρης Μιχαλόπουλος, θα κληρονομήσει τη μεγάλη περιουσία του πατέρα του. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μπορεί να παράτησε τα φώτα της showbiz, ωστόσο πλέον ασχολείται με την πατρική γη και τα κτήματα που έχει στην Καλαμάτα.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Έτσι, εκτός από τα χρήματα που έβγαλε ως ηθοποιός, έχει στο όνομά του ακίνητα και κτήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα περάσουν στο γιο του, καθώς είναι το μόνο του τέκνο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share