Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

«Ήθελα να της τηλεφωνήσω και δεν τα κατάφερα...» - «Βαρύ» πένθος για τον Νίκο Μουτσινά

Θρήνος για τον παρουσιαστή

14 Δεκεμβρίου 2022 12:56
«Ήθελα να της τηλεφωνήσω και δεν τα κατάφερα...» - «Βαρύ» πένθος για τον Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει κρύψει πως είναι ένας ιδιαίτερα συναισθηματικός άνθρωπος, εκφράζοντας πρόσφατα τη θλίψη του για τον χαμό αγαπημένου του προσώπου.

Όταν βρέθηκε στο πλατό με την Αθηνά Οικονομάκου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, συζήτησαν για τη μεγάλη πρεμιέρα στο Παλλάς ενώ περιέγραψαν το πως έφτασαν στο να κάνουν αυτό το κοινό θεατρικό βήμα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, που είχε αντιδράσει και σε επίθεση εναντίον του, μοιράστηκε ότι το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει όταν «έκλεισε» η συμφωνία, ήταν να πάρει τηλέφωνο τη μαμά του, ώστε να της ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Είναι λίγο συναισθηματικό το δικό μου. Όταν έκανα το ραντεβού με τον Πέτρο Ζούλια, του είπα ότι δεν το πιστεύω ότι μου τον προτείνει αυτόν τον ρόλο. Μου είπε ότι μπορώ να το κάνω. Όταν φύγαμε από το καφέ, ήθελα να κάνω ένα τηλεφώνημα, να πάρω τηλέφωνο τη μάνα μου. Να της πω, "Μαμά, είμαι στο Παλλάς". Δεν τα κατάφερα. Μπορούσε λίγο να περιμένει, δεν ήταν δα και τόσα πολλά τα χρόνια για να φύγει!».

«Καθίσαμε εκεί 10 μέρες γιατί...» - Μίλησε για τον χωρισμό με την τελευταία του σχέση ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προ ημερών, μιλώντας για έναν χωρισμό, που όμως εξελίχθηκε... παράξενα.

Αφορμή στάθηκε τα απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την έρευνα που παρουσίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την περίοδο κατά την οποία χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια μέσα στο έτος.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Έχει φυτευτεί η πρώτη σκέψη, λες πάμε καλά; Μετά αρχίζουν κάτι γενέθλια, κάτι γιορτές, έρχεται ένα καλοκαίρι και στη μέση λες, “μέχρι να χωρίσουμε πού να βρούμε τώρα κι άλλες παρέες” και λες “ας πάμε μαλωμένοι διακοπές” και φαντάζεσαι θα πας στη θάλασσα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή (χωρίζεις) έχω χωρίσει σε καλοκαιρινές διακοπές. Δεν φταίει ο προορισμός ήταν πολύ ωραία, τώρα δεν θα την πω όλη την ιστορία, δεν είναι ακόμα η τηλεόραση έτοιμη. Ένα ταξίδι μεγάλο, πήγα Μπανγκόκ… ας πούμε και χώριζα», αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πέρασε σε λεπτομέρειες: «Με το που φτάνουμε: “Τί ωραίο δωμάτιο, κoίταξε θέλω να χωρίσουμε” και καθίσαμε εκεί 10 μέρες γιατί τα κάνω εγώ αυτά, μου αρέσουν, άμα έχω κλείσει τις διακοπές, παρθένος… υπέροχο ζώδιο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share