Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Eurovision 2024: Σήμερα (7/5) ο Α' Ημιτελικός απευθείας από Σουηδία - Πότε εμφανίζεται η Ελλάδα

Ποιές είναι οι χώρες που θα εμφανιστούν

7 Μαΐου 2024 10:36
Eurovision 2024: Σήμερα (7/5) ο Α' Ημιτελικός απευθείας από Σουηδία - Πότε εμφανίζεται η Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου σήμερα, Τρίτη (7/5), θα πραγματοποιηθεί ο Α' Ημιτελικός της φετινής διοργάνωσης της Eurovision που θα μεταδοθεί στις 22:00 από την ΕΡΤ1.

Mε την ευκαιρία, δείτε επισης: Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή η Μαρίνα Σάττι - Ολοκλήρωσε τη δεύτερη πρόβα της και έχει «αέρα» νικητή

Στο πλαίσιο του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού στη Eurovision, τόσο τους ημιτελικούς όσο και τον τελικό, καλούνται να σχολιάσουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλόυτα.

Η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες είναι η εξής:

Η Κύπρος εμφανίζεται στην 1η θέση, ενώ θα ακολουθήσουν Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο.

Στον Α’ Ημιτελικό, εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

Πότε ανεβαίνει Μαρίνα Σάττι ανεβαίνει στην σκηνή

Στο δεύτερο ημιτελικό της Πέμπτης πρόκειται να εμφανιστεί η ελληνική συμμετοχή με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, μαζί και με μία εμφάνιση «έκπληξη» με την Έλενα Παπαρίζου και την Sertab Erener.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.


 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share