Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Το μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που θυμίζει Σαντορίνη

Θα το λατρέψεις!

5 Σεπτεμβρίου 2022 10:07
Το μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που θυμίζει Σαντορίνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένα μαγαζί με ασβεστωμένα τοιχάκια, ψάθινα στοιχεία και υπέροχα cocktails που θυμίζει Σαντορίνη.

Ο λόγος για το ΒΟΟ!, που βρίσκεται στην οδό Λεπενιώτου 22.

Μέσα στα στενά του Ψυρρή στην οδό Λεπενιώτου θα εντοπίσεις το BOO! και θα το διακρίνεις αμέσως καθώς ξεχωρίζει τόσο από τον σκοτεινό και κόκκινο φωτισμό του όσο και από την κυκλαδίτικη αισθητική του.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα καλύτερα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και γλυκό και καφέ.

Το Κυκλαδίτικο στυλ

Το διαχρονικό λευκό, τα ασβεστώμενα τοιχάκια και τα ψάθινα στοιχεία σε ταξιδεύουν αμέσως στις Κυκλάδες.

Κάπου στην είσοδο αριστερά θα διακρίνεις ένα τεράστια δέντρο μανιτάρι ενώ boho διακοσμητικά και φυτά διακοσμούν τον χώρο.

Το bar, είναι επίσης ένα από τα σημεία του μαγαζιού που σου θυμίζει Κυκλάδες, λευκά ασβεστωμένα τοιχάκια σε ημικυκλικό σχήμα που χρησιμεύουν ως χώρος για τα ποτά, ενώ στο ταβάνι κρέμονται ψάθινα φωτιστικά.

Ο χώρος

Το μαγαζί αποτελείται από διάφορα επίπεδα. Αρχικά, υπάρχουν κάποια εξωτερικά τραπέζια πριν εισέλθεις στο κεντρικό μαγαζί. Αφού μπεις στο μαγαζί αριστερά στο πρώτο επίπεδο είναι το bar και κάποια τραπέζια, ενώ σε ένα δεύτερο επίπεδο και αφού ανέβεις ελάχιστα σκαλάκια βρίσκεται ένα κομμάτι του μαγαζιού όπου έχει περισσότερους όρθιους.

Τέλος, μια στριφογυριστή σκάλα σε οδηγεί σε μια ειδυλλιακή ταράτσα, με δέντρα, δροσερό αεράκι και υπέροχη διακόσμηση.

Ο φωτισμός

Παράλληλα, το BOO!, έχει πολύ ιδιαίτερο φωτισμό, που δημιουργεί μυστήριο. Ένα έντονο κόκκινο φως μέσα σε ένα σκοτεινό κλίμα, σε παρασέρνει σε ένα μυστήριο, σε έναν κόσμο, το κόσμο του BOO! που θέλεις να ανακαλύψεις.

Ρίξε μια ματιά στο μαγαζί

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share