Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

2 +1 μαγαζιά στο Κολωνάκι για ποτό που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή

Με vintage διάθεση!

10 Φεβρουαρίου 2024 15:59
2 +1 μαγαζιά στο Κολωνάκι για ποτό που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Κολωνάκι είναι μια γειτονιά της Αθήνας πολύ αγαπημένη. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια της γειτονιάς, ο πεζόδρομος με τα μαγαζιά, τα ατμοσφαιρικά σημεία και η ιστορικότητά του, καθιστούν το Κολωνάκι, ως ένα μέρος διαχρονικό.

To Athensmagazine.gr, περιπλανήθηκε στο Κολωνάκι και στα πέριξ και εντόπισε 3 μαγαζιά που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή και αξίζει να τα επισκεφτείς.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 μαγαζιά για κρασί και cocktails στο Χαλάνδρι.

Jazz In Jazz

Δεινοκράτους 4, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0722 5246

Το Jazz In Jazz, είναι ένα από τα πιο ειδυλλιακά και ατμοσφαιρικά μαγαζιά της Αθήνας, που αν δεν το έχεις επισκεφτεί αξίζει να το κάνεις.

Στον χώρο κυριαρχεί το ξύλο, ο φωτισμός είναι χαμηλός και στην διακόσμηση κυριαρχούν αντικείμενα - ενθυμήματα που ταξίδεψαν θάλασσες. Παράλληλα, στον χώρο υπάρχουν φωτογραφίες μεγαθήριων της τζαζ και μουσικά είναι ντυμένο με μουσικές από τη δεκαετία του '20 μέχρι τη δεκαετία του '70.

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0364 1686

Το όνομα του μαγαζιού είναι εμπνευσμένο από από τον τίτλο του ομώνυμου τραγουδιού του Cab Calloway και πρόκειται για ένα All day classic Bistrot-bar με διαχρονική αξία.

To «Minnie The Moocher» είναι εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, με vintage έπιπλα, μυστικιστικό ύφος, ατμοσφαιρικό φωτισμό και επιβλητικά αντικείμενα.

Bunuel Uptempo Bistro

Πατριάρχου Ιωακείμ 60

Τηλέφωνο: 21 1113 2626

Το «Bunuel Uptempo Bistro» είναι εμπνευσμένο από την ταινία η «Κρυφή Γοητεία της Μπουρζουαζίας», ενώ έχει αποδείξει ότι ξέρει να «παντρεύει» το κλασσικό με το μοντέρνο με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Με retro διάθεση και μοντέρνες πινελιές το μαγαζί σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο παρελθόν αλλά χωρίς να νιώθεις ότι είναι κάτι παλιό.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα signature cocktails τους.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share