Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

3+1: Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στη Γλυφάδα

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

24 Ιανουαρίου 2024 08:45
3+1: Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στη Γλυφάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γλυφάδα είναι μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας. Τεράστια αγορά, μεγάλα πεζοδρόμια, πράσινο και υπέροχα εστιατόρια και bars. Οι λόγοι για να επισκεφτείς την Γλυφάδα αμέτρητοι. Για τον λόγο αυτό το Athensmagazine.gr, εντόπισε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στη Γλυφάδα και στα παρουσιάζει παρακάτω.

Παράλληλα, αυτό είναι το μαγαζί για ποτό στην Αθήνα που θυμίζει Κυκλάδες.

Holy Spirit

Λαοδίκης 41, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0898 2650

Το Holy Spirit, βρίσκεται σε ένα δρόμο - πεζόδρομο της Γλυφάδας και τα έντονα χρώματα του και οι μυρωδιές των cocktails, θα σε οδηγήσουν σίγουρα μέσα.

Ο χώρος θυμίζει εξωτικό τοπίο, ωστόσο οι πινελιές οι neon ταμπέλες και τα gadget στους τοίχους που έρχονται σε αντιπαράθεση με το exotic, κάνουν τον χώρο λίγο σουρεάλ.

Το Holy Spirit είναι ένα από τα πιο δυναμικά μπαρ της Γλυφάδας, καθώς τα cocktails του είναι από τα πιο ωραία που έχεις δοκιμάσει.

Seven Rooftop Bar Resto

Λεωφ. Ποσειδώνος 4, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0894 8361

Με θέα την θάλασσα και σε έναν χώρο που το καφέ της άμμου στα ξύλα και στη διακόσμηση σε ηρεμούν θα απολαύσεις τα πιο γευστικά cocktails και τα αγαπημένα σου ποτά.

Το Seven βρίσκεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά περιβάλλοντα, στην ταράτσα του Bomo’s Hotel με θέα στο πέλαγος του Σαρωνικού και την υπέροχη Ριβιέρα της Αθήνας... αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AthensTop (@athenstop)

Oh Mama

Κύπρου 48, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0898 6049

Το Oh Mama, με τα φωτεινά και έντονα χρώματα και το ύφος που θυμίζει και λίγο beach bar, θα σου βγάλει κάτι οικείο μόλις περάσεις απ' έξω και η αύρα του θα σε τραβήξει να μπεις μέσα.

Οι ευχάριστες vintage λεπτομέρειες όπως το 70’s σαλονάκι, τα επιβλητικά χρυσά του κάδρα και η σιδερένια καγκελόπορτα του, παντρεύονται με το μοντέρνο και δημιουργούν ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oh Mama (@ohmama.gr)

Mosaiko Cocktail bar

Λαοδίκης 30, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0898 3208

Το MOSAΪKO, είναι η ενσάρκωση μιας ανάλαφρης εναλλακτικής pop ροκ οντότητας στη Γλυφάδα. Έντονα χρώματα, μουσική προηγουμένων δεκαετιών μεταλλαγμένων σε ήχους του σήμερα και γευστικά cocktails συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας του μαγαζιού.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share