Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

3 μπυραρίες στην Αθήνα για τους λάτρεις της μπύρας

Για μεγάλη απόλαυση!

16 Απριλίου 2024 07:30
3 μπυραρίες στην Αθήνα για τους λάτρεις της μπύρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μπύρα έχει φανατικούς θαυμαστές. Είναι το ρόφημα που συνοδεύει τους λάτρεις της μπύρας σε κάθε στιγμή τους. Το καλοκαίρι στην θάλασσα, τον χειμώνα σε μια ωραία Pub, μετά τη δουλειά ή την ώρα που παίζει ένα ματς ή μια ταινία στην τηλεόραση.

Χαρές, λύπες... σε όλα η μπύρα είναι εκεί.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε 3 μπυραρίες στην Αθήνα που θα αγαπήσουν οι λάτρεις της μπύρας και μιλάει κατευθείαν στην καρδιά τους.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε αγαπημένα wine bars στην Αθήνα.

Arch Beer House

Εθνική Αντιστάσεως 91, Περιστέρι

Τηλέφωνο: 21 0575 2992

Η Arch, είναι πραγματικά ο παράδεισος όλων όσων αγαπούν την μπύρα, μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια, καθένα από τα οποία φέρει το όνομα ενός θρυλικού ροκ συγκροτήματος, φωτογραφίες από τους θρύλους του ροκ πενταγράμμου και αυστηρά ροκ ρυθμοί.

Μάλιστα, στην Arch, θα συναντήσεις μια τεράστια ποικιλία με μπύρες από όλο τον κόσμο. Κυριολεκτικά δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Μόνο να σκεφτείς ότι ο κατάλογος έχει πάνω από 180 φιάλες και 23 διαφορετικές βαρελίσιες.

3 μπουραρίες στην Αθήνα για τους λάτρεις της μπύρας

Beer Academy

Καρέλλα 45, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 0681 7170

Ένα αυθεντικό στέκια για το λάτρεις της μπύρας. Το Beer Academy είναι ένα αυθεντικό ταξίδι στις υπέροχες μπυραρίες της Γερμανίας με… μεσογειακό ταμπεραμέντο!

Από την δεκαετία ’90 μέχρι σήμερα, ο Ιωάννης Αδάμης, ιδρυτής του Beer Academy στο Χαλάνδρι, προσφέρει την total beer experience. Ένας χώρος ταυτόσημος με την ποιότητα και την παράδοση. Το φανατικό κοινό του, το προτιμάει, όχι μόνο για την μεγάλη ποικιλία και την αυθεντικότητά του, αλλά και την εκλεπτυσμένη και cosy ατμόσφαιρα με επικρατέστερο στοιχείο το ξύλο που ενεργοποιεί όλες τις απαραίτητες αισθήσεις για να απολαύσετε εξαιρετική μπύρα σε ένα ζεστό περιβάλλον. Από τις λίγες μπυραρίες που έχουν κρατήσει χαρακτήρα και διατηρούν τη διαδοχή της οικογένειας.

3 μπουραρίες στην Αθήνα για τους λάτρεις της μπύρας

Berlin by 5 drunk men

Τιμοθέου 8, Αθήνα

Τηλέφωνο: 697 235 0656

Στο Berlin θα βρεις μια αξιόλογη ποικιλία από μπίρες, καθώς και εμπνευσμένα ορεκτικά και finger food. Ωστόσο, το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του μαγαζιού είναι ότι κάθε τραπέζι έχει από δύο προσωπικές κάνουλες, όπου ο καθένας μπορεί να σερβιριστεί μόνος του. Ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας στην οθόνη που υπάρχει στο κατάστημα, για να μην χάσετε το μέτρημα.

3 μπουραρίες στην Αθήνα για τους λάτρεις της μπύρας

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share