Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Σάλος στη βασιλική οικογένεια της Δανίας: Ποια φωτογραφία προκάλεσε πανικό - Έχει να κάνει η Κέιτ Μίντλετον με αυτό ;

Η βασιλική οικογένεια της Δανίας τα αρνείται όλα!

30 Απριλίου 2024 10:19
Σάλος στη βασιλική οικογένεια της Δανίας: Ποια φωτογραφία προκάλεσε πανικό - Έχει να κάνει η Κέιτ Μίντλετον με αυτό ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο σούσουρο: «Πυρά» κατά της βασίλισσας Μαίρη και του βασιλιά Φρειδερίκου της Δανίας!

Κατηγορούνται ότι έκαναν photoshop το πρώτο τους επίσημο βασιλικό πορτρέτο εβδομάδας!

Και όλο αυτό έχοντας στο νου τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για την Ημέρα της Μητέρας!

Δείτε επίσης: «Έσβησε» κάθε περιθώριο για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Ήταν σκληρό και για τους δυο...»

Τι περιλάμβανε η επίσημη φωτογραφία

Η επίσημη φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους κυκλοφόρησε την Παρασκευή 26/04. Σε αυτήν βλέπουμε τη βασίλισσα να στέκεται δίπλα στον βασιλιά και να φοράει ένα σκούρο πράσινο φόρεμα από βελούδο και δαντέλα, σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων του στέμματος με ασορτί σμαράγδια.

Σάλος στη βασιλική οικογένεια της Δανίας: Ποια φωτογραφία προκάλεσε θεωρίες συνωμοσίας

Το Ίντερνετ «μυρίζει» συνωμοσία

«Ήταν και αυτό σε photoshop; Θέλω να πω ότι φαίνεται ότι φωτογραφήθηκαν χωριστά και μετά μαζί; Η Μαίρη φαίνεται εξαιρετική και ο Φρέντερικ, λοιπόν, ο βασιλιάς μοιάζει σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι», αναρωτιέται μια γυναίκα.

«Τρομερή αλλαγή. Τόσο άκαμπτο και άβολο. AI», σχολίασε ένας άλλος. Άλλοι επεσήμαναν την τοποθέτηση του χεριού της Βασίλισσας Μαρίας μπροστά από το χέρι του Βασιλιά, υποστηρίζοντας ότι φαίνεται παράταιρο. «Φαίνεται ότι η Βασίλισσα Μαίρη έχει τοποθετηθεί στη φωτογραφία του Φρεντ. Η θέση του χεριού είναι ίδια», είπε ένας θαυμαστής.

Το Παλάτι σε «αντεπίθεση»

Το παλάτι επιβεβαίωσε ότι η εικόνα είναι πραγματική και ότι «το επίσημο εορταστικό πορτρέτο του Βασιλικού Οίκου δεν έχει παραποιηθεί».

Πολλοί δεν το «έχαψαν» φυσικά καθώς ισχυρίστηκαν ότι οποιοδήποτε photoshopping θα είχε νόημα, δεδομένων των πρόσφατων φημών για εξωσυζυγική σχέση που κυκλοφόρησαν αφού ο τότε πρίγκιπας εντοπίστηκε να κάνει παρέα με τη φίλη και συνάδελφο Genoveva Casanova στην Ισπανία πέρυσι.

«Έχει τόση ένταση! Και είναι ακόμη μαζί στο δωμάτιο, μοιάζει με μοντάζ», είπε ένας άλλος χρήστης. «Γιατί την απάτησε, είμαι τόσο θυμωμένη μαζί του», είπε ένας άλλος.

«Ωχ, φαίνεται όμορφη, αλλά τόσο τεταμένη! Κάτι δεν πάει καλά», υπέθεσε ένας άλλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share