Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Βασίλη Καρρά: «Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε ότι...»

«Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε...»

30 Απριλίου 2024 10:14
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Βασίλη Καρρά: «Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον Βασίλη Καρρά μίλησε ο καλός του φίλος Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show».

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει για τον Βασίλη Καρρά ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: «Είχε φορτωθεί πολλά και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα - Υποσχέθηκε να έρθει να με δει αλλά δεν πρόλαβε»

«Η ασθένειά του δεν παλευόταν, ήταν επιθετική»

«Ο Καρράς ήταν κολλητός μου για 34 χρόνια. Πηγαίναμε πολλές φορές μαζί για ψάρεμα, με έπρηζε, διαφωνούσαμε γιατί ήταν εγωιστής. Ήθελε να πάμε να ψαρέψουμε και του έλεγα ότι αυτή ήταν δική μου δουλειά. Μάθαινε να ψαρεύει.

Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα του όσο μπορούσε, αλλά η ασθένειά του δεν παλευόταν, ήταν επιθετική. Μου το είπε με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε επειγόντως. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε ότι είχε φύγει το κακό και είχε πάει στα κόκκαλα.

Τελευταία φορά πήγαμε και τον είδαμε με τον Αντώνη. Είχε αναλαμπές και έλεγα λες να βάλει ο θεός το χέρι του και να τη γλυτώσει; Τελευταία φορά που τον είδα κάναμε και χαβαλέ. Τελικά, είναι ό,τι πει ο από πάνω», δήλωσε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share