Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Δεν κρύφτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω κάνει και πεζοδρόμιο για να πάρω το...» (video)

«Έχω κάνει πράγματα»

17 Μαΐου 2024 12:36
Δεν κρύφτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω κάνει και πεζοδρόμιο για να πάρω το...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Παρασκευής 17.5, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star, αποκαλύπτοντας πολλά για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, αλλά και την κοινή επιθυμία με το σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη να αποκτήσουν παιδί.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το νέο ριάλιτι του Open, ΤV Queen. Έριξε «αιχμές», εκφράζοντας το παράπονο πως εκείνη έχει κάνει πεζοδρόμιο για να φτάσει στο σημείο να κάνει κάποια συνέντευξη κι ακόμα δεν έχει δική της εκπομπή.

Με την ευκαιρία, δείτε: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Έβαλε ποδιά στον σύζυγό της και πήγαν στον Μάρκο Σεφερλή!

Έτοιμη να γίνει μανούλα

«Δεν κάνω πολλά σχέδια για το καλοκαίρι. Θέλω να είμαι καλά να είμαι υγιής, να είμαι όμορφα με τον Νεκτάριό μου και σιγά σιγά να μεγαλώσουμε σαν οικογένεια. Το θέλουμε πάρα πολύ και το προσπαθούμε. Και ο Νεκτάριος θέλει να γίνει μπαμπάς, κι εγώ κάποια στιγμή θέλω να γίνω μαμά. Βλέπω παιδιά και συγκινούμαι επομένως φαντάσου πως θα αισθανθώ με την απόκτηση ενός παιδιού, δυο, τεσσάρων. Ο Νεκτάριος μου κάνει ας κάνουμε πρώτα το πρώτο και βλέπουμε. Βρίσκει στο πρόσωπό μου την μητέρα των παιδιών του όπως κι εγώ ας πούμε, για μένα είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Ο γιατρός μου μου έχει πει να σταματήσω την εντατική γυμναστική, να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις που ευτυχώς όλα καλά δόξα τον Θεό είμαι μια χαρά και σιγά σιγά να προσπαθούμε. Όταν είχα πάει στο Survivor αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, πέρασα λίγο δύσκολα για να είμαι ειλικρινής»

«Αιχμές» κατά TV Queen

«Μια λέξη, κλαίω. Είναι πολύ αστείο το project, το βλέπω αλλά κάνω και τα ζάπινγκ μου γιατί δεν μπορώ να ακούω πολλά. Δεν πιστεύω ότι θα βγει κάποια παρουσιάστρια από αυτό το πρότζεκτ. Εμείς έχουμε σπουδάσει, έχουμε χύσει αίμα. Εγώ είμαι δημοσιογράφος πόσα χρόνια, έχω κάνει πεζοδρόμιο για να φτάσω να πάρω το μικρόφωνο και να κάνω συνεντεύξεις να βγω λίγο προς τα έξω. Έχω κάνει κάποια πράγματα, πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα για να πεις ότι θα γίνεις μια παρουσιάστρια, δεν γίνεσαι έτσι ξαφνικά μπαίνεις σε ένα ριάλιτι, τρώγεσαι με την άλλη βγάζεις εξτέ με εξτέ και παίρνεις εκπομπή»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share