Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

«Αυτό με σκότωνε... έδινα μια κακή "παράσταση"»: Διέρρευσε 1η φορά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο 16 χρόνια μετά τον θάνατό του

«Αν θέλω να βλάψω τον εαυτό μου, γούστο μου και καπέλο μου»

14 Ιουνίου 2024 16:25
«Αυτό με σκότωνε... έδινα μια κακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών και λίγο πριν δολοφονηθεί άγρια στο σπίτι του, ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της Έλενας Κατρίτση και μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια που πέρασε.

Άμεσα ερωτηθείς για αυτό, ο αείμνηστος ηθοποιός αρχικά απάντησε: «Βέβαια με στενοχώρησε αυτή η περιπέτεια. Δε θέλω να μιλάω για αυτό, γιατί πρέπει να πω πράγματα τα οποία θα δυσαρεστήσουν πολλούς και δε θέλω να το κάνω. Και από την άλλη, δε θέλω να μιλήσω και να μην τα πω αυτά».

Ακολούθως, σε ερώτηση για το πώς αισθάνθηκε, ο Νίκος Σεργιανόπουλος είπε: «Το πήρα πάρα πολύ στο χαβαλέ, γιατί αυτά που ζούσα ήταν τόσο αστεία, ήταν σαν μια παράσταση κακή. Δεν ήμουν εγώ ο πρωταγωνιστής, αλλά έπρεπε να τον παίξω τον ρόλο. Μετά, φυσικά, με ενόχλησε όλος αυτός ο ντόρος, για τον οποίο ο κόσμος δεν ήξερε τις λεπτομέρειες. Με το γεγονός ότι έχουν βάλει στο μυαλό του κόσμου την ιδέα ότι η χρήση των ναρκωτικών εξισώνεται με το να έχεις κάνει φόνο, με έκανε να μην μπορώ να αντιδράσω εκείνη την περίοδο. Και μετά θύμωσα πάρα πολύ».

«Γούστο μου και καπέλο μου. Θα με βάλεις φυλακή για αυτό;»

Και τόνισε: «Όταν κάνω εγώ χρήση μιας ουσίας, τον μόνο που βλάπτω είναι τον εαυτό μου -αν τον βλάπτω- κι αν θέλω να τον βλάψω, γούστο μου και καπέλο μου. Θα με βάλεις φυλακή για αυτό; Δηλαδή τρελός αυτός ο νόμος».

Στη συνέχεια, για το γεγονός ότι έγινε πρωτοσέλιδο, ο Νίκος Σεργιανόπουλος είπε: «Σοκαρίστηκα! Γιατί πρωτοσέλιδο δύο μέρες συνέχεια χωρίς δεύτερο θέμα, μόνο ο πρωθυπουργός βγαίνει όταν γίνεται αυτό. Και λέω μα τι έκανα. Μου έφυγε το αίμα όταν μου είπε αυτός ο κύριος ότι θα με συλλάβει. Μου πέρασε αμέσως από το μυαλό τι σημαίνει αυτό και τι θα γίνει. Σκέφτηκα την αδερφή μου, αυτό με σκότωνε. Γιατί εγώ έχω άλλα μυαλά. Μετά σκέφτηκα τον Στράτο Μαρκίδη και τη δουλειά».

Δείτε επίσης: Μετά από 16 χρόνια τώρα γίνεται γνωστό για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Δείτε τι γράφει στον τάφο του (photos)

Σχετικά με τις στιγμές μετά τη σύλληψη, ανέφερε: «Ήταν να βγω αμέσως και έγινε ένα λάθος διαδικαστικό και ενώ θα έβγαινα την επομένη, έμεινα άλλες τρεις μέρες, δηλαδή έκατσα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο. Οι αστυνομικοί μόλις με είδαν… αφού οργάνωναν κινηματογραφικές αποδράσεις για να μη με παίρνουν οι κάμερες. Και γίνονταν έξαλλοι αυτοί που ήταν στημένοι απέξω, γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν πλάνα. Ειδικά κάποιος κύριος, ο οποίος μετά του ξέφυγε και το όνομά μου».

Εν κατακλείδι, ο Νίκος Σεργιανόπουλος ανέφερε ακόμη: «Τις πρώτες μέρες, μια μερίδα του κόσμου υπερθεμάτιζε όταν με συναντούσε και μου έκανε καλό αυτό. Μετά με έπιασε μια, όχι κατάθλιψη, θλίψη με έπιασε, σκεπτόμενος το ότι προκειμένου να “πουλήσουν” δεν υπολογίζουν τίποτα και είσαι ανίσχυρος μπροστά σε αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share