Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

«Λιώνει» από έρωτα η Δέσποινα Βανδή: «Τελευταία φορά είπα “σ' αγαπώ” χθες το βράδυ στον Βασίλη Μπισμπίκη» (video)

Ο τσακωμός με την κόρη της, που την έκανε να κλάψει

14 Ιουνίου 2024 17:16
«Λιώνει» από έρωτα η Δέσποινα Βανδή: «Τελευταία φορά είπα “σ' αγαπώ” χθες το βράδυ στον Βασίλη Μπισμπίκη» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τα επαγγελματικά της, αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα προσωπικά.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, αναφέρθηκε στον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ μίλησε και για τα λάθη που έχει κάνει στα 30 χρόνια καριέρας της.

«Θα συμβούλευα τον νεότερο εαυτό μου να μη δίνει τόση σημασία σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Η πρώτη στιγμή που μου έρχεται, ήταν η συναυλία μου στον Λυκαβηττό. Υπήρξα αρκετά αφελής στο παρελθόν, δε θα ήθελα να το πάρουν αυτό τα παιδιά μου. Θα έλεγα ένα συγγνώμη και ένα ευχαριστώ στον νεότερο εαυτό μου», εξομολογήθηκε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή για τα λάθη στην καριέρα της και τον έρωτα

«Φυσικά και έκανα λάθη στην καριέρα μου. Είμαι αρκετά ευγνώμων, γιατί αυτά με έφεραν στο σήμερά μου. Τελευταία φορά είπα “σ' αγαπώ” χθες το βράδυ στον Βασίλη Μπισμπίκη. Ένα τραγούδι που απέρριψα και έγινε επιτυχία είναι ο “Θυμός” που είπε η Πάολα. Έκλαψα τελευταία φορά το Σάββατο, γιατί μάλωσα με την κόρη μου. Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα στην καριέρα μου ήτανε να συνυπάρξω σε μαγαζιά χωρίς να το θέλω. Σταθμό στην καριέρα μου θεωρώ το δίσκο “Γεια”», ανέφερε επίσης η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα η Δέσποινα Βανδή για τον γάμο: «Σε λίγα χρόνια η ζωή μου θα είναι όμορφη και γεμάτη με τον Βασίλη…» (video)

«Με το χέρι στην καρδιά, θα πω ότι ποτέ δεν απέκτησα έπαρση στην καριέρα μου, γιατί ήμουν πάντα τόσο ανασφαλής που δεν ευχαριστιόμουν και την επιτυχία. Θα επέλεγα έναν μεγάλο έρωτα από μια μεγάλη επιτυχία, εννοείται. Μου πήρε 30 χρόνια καριέρας για να καταλάβω ότι η χαρά είναι παντού», είπε κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share