Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Η σοκαριστική στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν έναν 21χρονο ράπερ την ώρα που κοιμάται!

Πυροβολήθηκε θανάσιμα την ώρα που κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητό του!

30 Μαρτίου 2019 09:19
Η σοκαριστική στιγμή που αστυνομικοί σκοτώνουν έναν 21χρονο ράπερ την ώρα που κοιμάται!

Ο 20χρονος Willie McCoy με το καλλιτεχνικό όνομα Willie Bo, πυροβολήθηκε θανάσιμα την ώρα που κοιμόταν!Το περιστατικό σηνέβη στην Καλιφόρνια!

Όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο έχοντας δεχθεί κλήση από υπάλληλο του Taco Bell. Ο υπάλληλος δήλωσε ότι ένας άνδρας κινούταν ύποπτα πίσω από ένα αυτοκίνητο γύρω στις 22.30. Ο νεαρός ράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, αλλά είδαν ένα όπλο στα γόνατά του. Όταν οι έξι αστυνομικοί έκαναν κλήση στο Τμήμα τους για ενισχύσεις ο Willie Bo κουνήθηκε.

Nα σας θυμήσουμε οτι πρόσφατα έφυγε απο τη ζωή ο «νονός της ραπ» Άντρε Ουίλιαμς!

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι ζήτησαν από τον 20χρονο να τοποθετήσει τα χέρια του σε σημείο που είναι ορατά. Λένε ότι έκανε μια κίνηση σαν να ήθελε να πιάσει το όπλο του. Τότε για τουλάχιστον τέσσερα δευτερόλεπτα οι αστυνομικοί πυροβολούσαν τον 20χρονο.

Από την άλλη μεριά η οικογένειά του κατηγόρησε την αστυνομία για δολοφονία υποκινούμενη από ρατσιστικά αίτια. Οι γονείς του αναρωτιούνται πώς γίνεται να αποτελεί απειλή ένας άνθρωπος που κοιμάται;

Ο άτυχος ράπερ βρήκε ακαριαίο θάνατο και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σοκ: Μαθητής πυροβόλησε στο διάλειμμα με το όπλο του αστυνομικού πατέρα του!

Ένα αγοράκι ηλικίας 7 ετών πυροβόλησε στην αυλή του σχολείου του σε περιοχή του Παρισιού με το όπλο του αστυνομικού πατέρα του.

"Το παιδί πήρε το όπλο από τον πατέρα του, το έφερε στο σχολείο και πυροβόλησε με αυτό την ώρα του διαλείμματος", χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η εισαγγελέας του Μελάν, Μπεατρίς Ανζελελί, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα Le Parisien.

Λόγω του νεαρότατου της ηλικίας του μαθητή, η εισαγγελία θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share