Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Έκανε αμέριμνη μπάνιο όταν ξαφνικά δηλητηριώδες φίδι περικύκλωσε τον λαιμό της - Η αντίδρασή της «παγώνει το αίμα» (video)

Τρόμος στη θάλασσα για νεαρή γυναίκα

22 Μαΐου 2024 15:24
Έκανε αμέριμνη μπάνιο όταν ξαφνικά δηλητηριώδες φίδι περικύκλωσε τον λαιμό της - Η αντίδρασή της «παγώνει το αίμα» (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένα δηλητηριώδες θαλάσσιο φίδι «τρόμαξε μέχρι θανάτου» μια γυναίκα στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη γυναίκα να την έχει περικυκλώσει το φίδι. «Ήταν πολύ, πολύ τρομακτικό», δήλωσε ο κινηματογραφιστής Dean Cropp, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έκανε κατάδυση στη Θάλασσα των Κοραλλιών, κάνοντας γυρίσματα για την τηλεοπτική του σειρά Bluewater Safari.

Θυμίζουμε παράλληλα και το βίντεο με το μεγαλύτερο φίδι που έχετε δει ποτέ - Σαρώνει το διαδίκτυο με 5.000.000 προβολές!

Είδε τον χάρο με τα μάτια της

«Αυτό το θαλάσσιο φίδι προσπαθούσε να βγει στην επιφάνεια όταν βρήκε την Emily, και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνη είχε φρικάρει. Το φίδι γλίστρησε γύρω από τα πόδια της, κάτω από το χέρι της και γύρω από το σώμα της, ενώ η Emily παρέμεινε ακίνητη και παγωμένη από το φόβο. Το φίδι στη συνέχεια κινήθηκε γύρω από τα μαλλιά και το λαιμό της, γλείφοντάς την με τη διχαλωτή γλώσσα του», δήλωσε ο Cropp.

Δείτε το βίντεο:

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ακούστηκε να γελάει «σε μια προσπάθεια να παραμείνει ήρεμη». Αφού βγήκε στην επιφάνεια, ανακουφισμένη η Emily είπε για την περιπέτειά της: «Αυτή είναι η ζωή στη θάλασσα των Κοραλλιών... καθημερινές συναντήσεις με τον θάνατο».

Σύμφωνα με την Oceana (είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διατήρηση και αποκατάσταση των ωκεανών του κόσμου), τα θαλάσσια φίδια «σπάνια δαγκώνουν ανθρώπους», αλλά «τα δαγκώματά τους είναι θανατηφόρα».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share