Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Δημόσιο κράξιμο Μπόγδανου στον Μπάρτζη - «Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες...»

«Το παιχνίδι το παίζεις αλλιώς...»

20 Ιουνίου 2023 21:54
Survivor All Star: Δημόσιο κράξιμο Μπόγδανου στον Μπάρτζη - «Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (20/6) και αμέσως ξεκίνησαν οι εντάσεις στους πρώην μπλε, καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος συζητούσε με την Στέλλα Ανδρεάδου για τον Νίκο Μπάρτζη και τότε εμφανίστηκε εκείνος και ξεκίνησε να τους λέει πως εάν δεν τον θέλουν μπορούν να του το πουν και θα τους αφήσει ήσυχους.

Ο Μπόγδανος, ωστόσο, λέει ακριβώς τα αντίθετα. Θεωρεί πως ενώ όλη μέρα είναι μαζί και γελούν, όταν εμφανίζονται οι κάμερες μπροστά τους εκείνος πάντα φεύγει για να δώσει την εντύπωση πως είναι μόνος του στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς φίλους και έτσι να πείσει και να επηρεάσει το κοινό.

Ο Ηλίας Μπόγδανος "άδειασε" δημόσια τον Νίκο Μπάρτζη

«Που είναι η ντομπροσύνη σου; Όταν έρχονται οι κάμερες φεύγεις. Για να δείξεις ότι είσαι μόνος. Όλη μέρα είμαστε χαχαχα χουχουχου και όταν έρχονται οι κάμερες φεύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας και μπροστά του δήλωσε: «Το παιχνίδι το παίζεις αλλιώς. Δεν τα λες έξω από τα δόντια».

Βέβαια, εκείνος τον κατηγόρησε πως εκείνος έχει άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και άλλη πίσω από αυτές, διότι όποτε δεν καταγράφεται και φεύγει ο Νίκος από την παρέα τους λέει: «Πάμε τώρα στα δικά μας».

Survivor All Star spoiler 20/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός κερδίζει την 2η ασυλία κι αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler 20/06: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με τους οκτώ παίκτες που βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο να δίνουν την μάχη για να διατηρήσουν την θέση τους και να φτάσουν μέχρι το τέλος!

Σήμερα έχουμε αγώνα δεύτερης ασυλίας, με την πρώτη να την έχει κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης και να έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης! Σήμερα όμως έχουμε δεύτερη ασυλία! Ποιος κερδίζει και ποιος είναι υποψήφιος;

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα ακολουθήσει τα χνάρια του αγοριού της και θα κερδίσει απόψε την δεύτερη ασυλία! Όσο για τον υποψήφιο προς αποχώρηση; Αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Δείτε με την ευκαιρία και το trailer του σημερινού (20/06) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share