Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 19/06: Αυτός κερδίζει την 1η ατομική ασυλία και αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

19 Ιουνίου 2023 08:58
Survivor All Star spoiler 19/06: Αυτός κερδίζει την 1η ατομική ασυλία και αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 19/06: Στην τελική του ευθεία μπαίνει από σήμερα το Survivor All Star καθώς έχουμε το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, από που και θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα νέα στους παίκτες των δύο ομάδων που πλέον παίζει ο καθένας για πάρτι του ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο Survivor All Star!

Πρώτο ατομικό αγώνισμα λοιπόν για τους 8 παίκτες που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι και από εκεί θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, γι' αυτή την εβδομάδα.

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος και αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!

Πάμε λοιπόν στα δικά μας. Πρώτη ασυλία κερδίζει το πιο αναμενόμενο όνομα, ο παίκτης που αγωνιστικά δεν έχει αντίπαλο και δεν βλέπει κανέναν! Φυσικά και αναφερόμαστε στον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος εξασφαλίζει την παραμονή του στο νησί και θα γλιτώσει από κάποια ενδεχόμενη υποψηφιότητα.

Όσον αφορά τον πρώτο υποψήφιος, με τρεις ψήφους από την κάλπη θα βγει το όνομα του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος ακόμα μια φορά θα βρεθεί στην θέση αυτή. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως πλέον, από την 24ωρη ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη θα προκύψει ο παίκτης που θα αποχωρήσει και όχι, από τις κλασικές που είχαμε κάθε εβδομάδα. Οπότε δύσκολα ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι αυτός που θα φύγει αυτή την εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε με την ευκαιρία το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share