Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Τελείωσε: Το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στον Νίκο Μπάρτζη! Άσχημη εξέλιξη στο Survivor All Star

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο!

19 Ιουνίου 2023 09:33
Τελείωσε: Το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στον Νίκο Μπάρτζη! Άσχημη εξέλιξη στο Survivor All Star
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αφού λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το μεγάλο φινάλε του Survivor All Star!

Απόψε όμως ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει μια άσχημη εξέλιξη στον Νίκο Μπάρτζη! Ποια είναι αυτή; Πως και πάλι θα βρεθεί υποψήφιος από την πρώτη κιόλας χαμένη ασυλία της εβδομάδας! Ο Νίκος Μπάρτζης έχει χάσει αρκετό κοινό μετά τις σερί υποψηφιότητες προς αποχώρηση και τρέχει και δεν φτάνει!

Φυσικά ο ίδιος δεν το γνωρίζει αλλά οι φανς του σίγουρα το ξέρουν! Απόψε λοιπόν ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του Νίκου Μπάρτζη ως υποψήφιου προς αποχώρηση και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ίδιου!

Τελείωσε: Το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στον Νίκο Μπάρτζη! Άσχημη εξέλιξη

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος και αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!

Πάμε λοιπόν στα δικά μας. Πρώτη ασυλία κερδίζει το πιο αναμενόμενο όνομα, ο παίκτης που αγωνιστικά δεν έχει αντίπαλο και δεν βλέπει κανέναν! Φυσικά και αναφερόμαστε στον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος εξασφαλίζει την παραμονή του στο νησί και θα γλιτώσει από κάποια ενδεχόμενη υποψηφιότητα.

Όσον αφορά τον πρώτο υποψήφιος, με τρεις ψήφους από την κάλπη θα βγει το όνομα του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος ακόμα μια φορά θα βρεθεί στην θέση αυτή. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως πλέον, από την 24ωρη ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη θα προκύψει ο παίκτης που θα αποχωρήσει και όχι, από τις κλασικές που είχαμε κάθε εβδομάδα. Οπότε δύσκολα ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι αυτός που θα φύγει αυτή την εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε με την ευκαιρία το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share