Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Έπιασε σχεδόν το ποσό του επάθλου - Αυτός είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει τα περισσότερα χρήματα από όσους αποχώρησαν

Δεν τα λες και λίγα...

10 Μαΐου 2023 17:19
Survivor All Star: Έπιασε σχεδόν το ποσό του επάθλου - Αυτός είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει τα περισσότερα χρήματα από όσους αποχώρησαν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένας... στρατός από παίκτες έχει περάσει από το Survivor All Star, στη σεζόν όπου βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο οι κορυφαίοι των κορυφαίων, με 25 να έχουν αποχωρήσει και άλλους 12 πια να έχουν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Για αυτόν τον λόγο, όλοι οι εναπομείναντες δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο Γαλάτσι. Τα έπαθλα όπως έχουμε δει ήδη έχουν βελτιωθεί κατά πολύ το ίδιο και η «δίψα» των παικτών για την νίκη.

Όσον αφορά, τώρα, αυτούς που έχουν αποχωρήσει, μερικοί δεν είναι διόλου απογοητευμένοι, μιας και έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν ένα τεράστιο ποσό. Άλλοι πάλι, έφυγαν με... ψίχουλα. Πιο κερδισμένος, έστω και με... βραχεία κεφαλή μιας εβδομάδας, ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος προηγείται με 90.000 ευρώ, σχεδόν στο ποσό του επάθλου, ενώ υπήρξε και αποκαλυπτικός για την νέα του εμπειρία και... τον Ντάνο.

Survivor All Star spoiler 10/05: Ανατροπή το τελευταίο 5λεπτο! Ο παίκτης που ήταν μια ανάσα από την αποχώρηση αλλά την πλήρωσε η Ρία Κολοβού!

Survivor All Star spoiler 10/05: Μια ανάσα από την... παραμονή της στο Survivor All Star έφτασε η Ρία Κολοβού, η οποία αποχώρησε για ελάχιστες ψήφους διαφορά.

Όπως είπε και η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της δεν περίμενε πως θα ήταν η παίκτρια που θα αποχωρούσε και δεν είναι κι άδικο. Κι αυτό διότι άλλος παίκτης έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση αλλά την γλίτωσε κυριολεκτικά το τελευταίο πεντάλεπτο. Ποιος ήταν αυτός;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr Γιώργος Ασημακόπουλος και Ρία Κολοβού έδωσαν μεγάλη μάχη μέχρι τελευταία στιγμή και τελικά η μπίλια έκατσε στην... Ρία. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως όλο την διάρκεια της βραδιάς ο Γιώργος ήταν εκείνος που ήταν σταθερά στην τελευταία θέση αλλά έγινε η ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Survivor All Star spoiler 10/05: Ανατροπή το τελευταίο 5λεπτο! Ο παίκτης που ήταν μια ανάσα από την αποχώρηση αλλά την πλήρωσε η Ρία Κολοβού!

Survivor All Star spoiler 10/05: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα. Ποιος ήταν πρώτος;

Πρώτος και με τεράστια διαφορά στην ψηφοφορία, για ακόμα μια φορά που βγήκε υποψήφιος, ήταν ο Νίκος Μπάρτζης. Ο αγρότης του Survivor All Star δείχνει να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάσταση του All Star, αφού δείχνει να έχει πιο σταθερό κοινό, ακόμα και από τον Σάκη Κατσούλη.

Στην δεύτερη θέση, αλλά αρκετά κοντά σε Γιώργο Ασημακόπουλο και Ρία Κολοβού ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δείχνει κι αυτός να μην... αντέχει στις υψηλές πτήσεις.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ποσοστά των τεσσάρων παικτών:

  1. Νίκος Μπάρτζης 80%
  2. Σπύρος Μαρτίκας 8%
  3. Γιώργος Ασημακόπουλος 6%
  4. Ρία Κολοβού 6%
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share