Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor - Απασφάλισε ο Τάκης Καραγκούνιας: «Ναι ρε Χρήστο Δάντη, είναι κακό; Δεν το έκρυψα ποτέ ότι...» (video)

«Η Ασημίνα είναι η περίπτωση ότι κοντά στον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα»

23 Μαΐου 2024 13:11
Survivor - Απασφάλισε ο Τάκης Καραγκούνιας: «Ναι ρε Χρήστο Δάντη, είναι κακό; Δεν το έκρυψα ποτέ ότι...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την κόντρα του Χρήστου Δάντη με τον Τριαντάφυλλο κλήθηκε να σχολιάσει ο Τάκης Καραγκούνιας, σε πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη δική του περίπτωση. «Ο Χρήστος Δάντης είχε βάλει κι εμένα στο στόχαστρο, επειδή όταν ήμουν στο Survivor έκλαιγα για την κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Τριαντάφυλλο. «Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη ήταν άστοχες, άσκοπες κι εντελώς, εκτός τόπου και χρόνου. Είναι όμορφο να θες να υπερασπιστείς τον άνθρωπό σου, αλλά πρέπει να το κάνεις με όμορφο και κομψό τρόπο, ειδικά όταν είσαι ο Χρήστος Δάντης, γιατί δεν είσαι τυχαίος», τόνισε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ο Τάκης Καραγκούνιας: «Είχε πει και για μένα ότι έβγαινα κι έκλαιγα κι είχα πάει να μαζέψω χρήματα για την κόρη μου. Ναι ρε Χρήστο Δάντη, είναι κακό; Δεν το έκρυψα ποτέ ότι πήγα να μαζέψω χρήματα».

Τέλος, τόνισε πως ο τρόπος του Χρήστου Δάντη να υποστηρίξει τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ήταν εντελώς λάθος. «Δεν είναι δυνατόν να αντιδρά, να μιλά η Ασημίνα και να μη θέλει αντίδραση. Ο Τριαντάφυλλος είναι τηλεθέαση για το Survivor και η Ασημίνα είναι η περίπτωση ότι κοντά στον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα. Αν δεν πήγαινε η Δαλάκα, δε θα πήγαινε. Ας αναρωτηθεί η Ασημίνα γιατί κανένας παίκτης από το Survivor δεν της μιλάει», είπε κλείνοντας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share