Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα, τον έχει πλέον αναλάβει...»

Τα νεότερα για την κατάσταση του αγαπημένου καλλιτέχνη

25 Μαΐου 2024 11:07
Καταιγιστικές οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα, τον έχει πλέον αναλάβει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει να μας προσφέρει ολοένα και πιο θετικά μηνύματα ως προς την κατάσταση της υγείας του, η οποία διαρκώς βελτιώνεται, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να δίνει τη δική του μάχη, ώστε να περάσει από την προσωπική του περιπέτεια.

Ο ίδιος μπορεί να σημείωσε μερικές επιπλοκές στη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, όμως η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, που είναι διαρκώς στο πλευρό του, αναφέρει πως η κατάσταση είναι συνεχώς και πιο αισιόδοξη, με τον Σταρόβα να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Η νεότερη ενημέρωση για τον Δημήτρη Σταρόβα

Όπως όλα δείχνουν, βέβαια, εξιτήριο δε θα πάρει ακόμη και είναι στην κρίση των γιατρών να δώσουν έναν χρονικό ορίζοντα για το πότε μπορεί να εξέλθει από το νοσοκομείο.

«Τον Δημήτρη τον έχει πλέον αναλάβει η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη βοήθεια που δέχθηκε από την νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Από χθες (σ.σ. Πέμπτη 23/5) έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήρθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα. Για εξιτήριο δεν έχει γίνει λόγος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share