Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler: Εφιάλτης για τον Γιώργο Γκιουλέκα στον Άγιο Δομίνικο!

Δύσκολες ώρες για το παλικάρι

23 Μαΐου 2024 10:12
Survivor 2024 spoiler: Εφιάλτης για τον Γιώργο Γκιουλέκα στον Άγιο Δομίνικο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler: Άσχημα είναι τα νέα για τον Γιώργο Γκιουλέκα στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος έχει βρει τον μπελά του στο Survivor 2024.

Η αλήθεια είναι πως όσο φτάνουμε στο φινάλε του φετινού κύκλου, τόσο περισσότερο βλέπουμε τους παίκτες να έχουν εξαντληθεί. Ακόμα και παιδιά που έδειχναν πολύ δυνατά μέχρι σήμερα. Οι μόνοι που ίσως συνεχίζουν χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ωστόσο έχει την εμπειρία άλλων τριών Survivors και ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος παρά τους τραυματισμούς του, συνεχίζει να δίνει τις μάχες του για το μεγάλο έπαθλο.

Ένα από τα παιδιά που έχει αρχίσει να βγάζει κούραση και να δείχνει πως εξαντλείται, χωρίς ωστόσο να το φωνάζει, είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος έχει βρει τον μπελά του στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Survivor 2024 spoiler: Εφιάλτης για τον Γιώργο Γκιουλέκα στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2024 spoiler: Ποιος έχει γίνει ο εφιάλτης του Γιώργου Γκιουλέκα;

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος ήταν και από τις σχετικά τελευταίες προσθήκες που έγιναν στο φετινό Survivor, του έχει γίνει εφιάλτης ο Φάνης Μπολέτσης. Σ' αυτό όμως σίγουρα φταίει το γεγονός πως επειδή έχουν μείνει ελάχιστοι παίκτες στο παιχνίδι παίζουν συνέχεια απέναντι.

Μπορεί ο Γιώργος Γκιουλέκας να είναι, δίχως αμφιβολία, ο πιο δυνατός παίκτης της κόκκινης ομάδας αγωνιστικά, ωστόσο απέναντι στον Φάνη Μπολέτση τα έχει βρει σκούρα. Κι αυτό μαρτυρούν τα μεταξύ τους στατιστικά. Συγκεκριμένα ο Φάνης έχει τον Γιώργο έναν από τους καλύτερούς του πελάτες, καθώς μετράει 19 νίκες, έναντι 12 ηττών και ποσοστό επιτυχίας στο 61%.

Είναι χαρακτηριστικά πως περισσότερες νίκες ο Φάνης έχει μόνο απέναντι στον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, δηλαδή των άλλων δύο ανδρών που έχουν παραμείνει από τη κόκκινη ομάδα στο Survivor. Κάπως έτσι ο Φάνης Μπολέτσης αποδεικνύει πως αποτελεί τον πιο ισχυρό, αγωνιστικά, παίκτη του Survivor 2024.

Δείτε από μόνοι σας τα στατιστικά στον παρακάτω πίνακα που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr:

Survivor 2024 spoiler: Εφιάλτης για τον Γιώργο Γκιουλέκα στον Άγιο Δομίνικο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share