Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Τελικός Conference League: Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας - Η ΕΛ.ΑΣ μοιράζει φυλλάδια στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας (photo)

Λάβετε υπόψη σας και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

25 Μαΐου 2024 12:19
Τελικός Conference League: Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας -  Η ΕΛ.ΑΣ μοιράζει φυλλάδια στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία για τον μεγάλο τελικό του Conference League, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής μετακίνηση των φιλάθλων και των δύο ομάδων αλλά και πολιτών που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας την προσεχή Τετάρτη.

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή αυξημένα μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του μεγάλου τελικού του Europa Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Σημείο συνάντησης φιλάθλων Ολυμπιακού

ΣΕΦ – Σταθμός ΗΣΑΠ Περισσός – Πεζοί μέχρι το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Σημείο συνάντησης φιλάθλων Φιορεντίνα

ΟΑΚΑ – Μεταφορά με λεωφορεία του ΟΣΥ συνοδεία αστυνομικών στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

  • Λεωφόρος Σπύρου Λούη

  • Λ. Ηρακλείου, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, Τατοΐου

  • Λ. Δεκελείας, Λ. Ελ. Βενιζέλου, Εφέσσου, Πίνδου, Υψηλάντου, Φωκών, Ιωνίας, Σμύρνης, Προύσης, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Καππαδοκίας, Αττάλειας, Μυρσίνης, Κιλικίας, Αγίας Τριάδος, Επταλόφου, Δαρδανελλίων, Καλλιπόλεως, Σάββα Σαββίδη, Σάββα Σταματιάδη, Ελ Αλαμέιν, Πατριάρχου Κωνσταντίνου, Αλ. Παπαναστασίου, Κηφισού, Επικλέους, Ανθέων & Βασιλειάδη.

Στους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών έχει δοθεί προσωπική διαπίστευση ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Η ΕΛ.ΑΣ. μοιράζει φυλλάδια

Ένα ενημερωτικό φυλλάδιο μοιράζει η Ελληνική Αστυνομία στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας ενόψει του τελικού UEFA Europa Conference League μεταξύ των ομάδων «Ολυμπιακός – Φιορεντίνα», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, στο Γήπεδο «ΟΠΑΠ Αρένα».

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει τους πολίτες που διαμένουν στην περιοχή, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ.

Ειδικότερα, ήδη από σήμερα (25/5) από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μοιράζεται στους πολίτες της περιοχής φυλλάδιο σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιτυχή υλοποίηση των αστυνομικών μέτρων που έχουν σχεδιασθεί.

Συγκεκριμένα, τους ζητείται η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι περιμετρικά του γηπέδου θα εισέρχονται μόνο άτομα με σχετική διαπίστευση.

Φυλλάδιο

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share