Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Survivor spoiler - Γιώργος Λιανός: " Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ήρθαν πολύ κοντά στο πάρτι της ένωσης"

"Όσον αφορά την Μαριαλένα και τον Σάκη θα πρέπει να δείτε την επιλογή των τραγουδιών τους. Πήγαν σύννεφο οι αφιερώσεις του Νίκου στην Άννα Μαρία"

26 Μαρτίου 2021 15:00
Survivor spoiler - Γιώργος Λιανός:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι περιμένουν πως και πως την ημέρα της ένωσης στο Survivor που θα δούμε μέσω του ΣΚΑΙ, αυτή την Κυριακή! Ο Γιώργος Λιανός σήμερα, Παρασκευή βγήκε στον αέρα του Love it και μετέφερε διάφορα σκηνικά που συνέβησαν στα γυρίσματα της ένωσης, που όπως ήδη σας αποκαλύψαμε ήταν πολύωρα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πάρω θέση για όσα συμβαίνουν και τις στρατηγικές των παικτών, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι περνάμε σε μια νέα φάση στο Survivor, μετά το πάρτι της Ένωσης. Ο Jason Derulo πολύ καλός, έπαθα πλάκα! Περιμένα να δω κάτι ποπ, αλλά ο τύπος είναι εξαιρετικός. Ο Τριαντάφυλλος έκανε ωραίες κινήσεις προς τον Jason… Ήταν όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Η πριβέ συναυλία έγινε και για τους Τούρκους και τους Ρουμάνους. Κάναμε το πάρτι της ένωσης, το δικό μας το ελληνικό με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού. Τραγούδησε ο καθένας το αγαπημένο του τραγούδι, με οποιαδήποτε συνέπεια που έχει αυτό στον πλανήτη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share