Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Μαζικά εξώδικα από τον ΣΚΑΙ σε κανάλια!

Κόλαση στα τηλεοπτικά!

26 Μαρτίου 2021 07:40
Survivor spoiler: Μαζικά εξώδικα από τον ΣΚΑΙ σε κανάλια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις με το Survivor και τον ΣΚΑΙ! Γιατί κινείται νομικά το κανάλι του Φαλήρου;

Η αλήθεια είναι πως το Survivor σαρώνει σε τηλεθέαση κι αυτό έχει κάνει πολλές εκπομπές από ανταγωνιστικά κανάλια να ασχολούνται ώρες με το ριάλιτι επιβίωσης και να δίνουν στον αέρα spoil!

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση έχει παραγίνει. Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr, όπως και άλλες ιστοσελίδες στο internet δίνουμε spoil από το Survivor αλλά ποτέ χύμα και ανοικτά! Όποιος θέλει να πάθει την διαρροή, πατάει το κλικ του και διαβάζει! Η κατάσταση όμως με τα κανάλια έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Survivor spoiler: Μαζικά εξώδικα από τον ΣΚΑΙ σε κανάλια!

Συγκεκριμένα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 δίνουν κάθε μέρα ανοικτά spoil με το ποιες ομάδες κερδίζουν και ποιοι παίκτες αποχωρούν! Αρχικά ο ΣΚΑΙ είναι έξαλλος γιατί ασχολούνται τόσο πολύ με spoils ριάλιτι που τους ανήκουν τα δικαιώματα, την ίδια στιγμή που το Πρωινό έκανε εμπάργκο στο Big Brother και δεν ασχολούταν καθόλου γιατί το θεωρούσε ένα τηλεσκουπίδι! Βλέπετε άλλη τηλεθέαση είχε το Big Brother και άλλη το Survivor.

Στο κανάλι του Φαλήρου είναι έξαλλοι με τα spoils που δίνουν ανοικτά στον "αέρα" των εκπομπών, όχι απλά γιατί τα δίνουν αλλά και γιατί αρκετές φορές τα δίνουν λάθος! Αρχικά να τονίσουμε πως αυτό είναι πολύ άσχημο για τον τηλεθέαση! Δεν θέλουν όλοι να μαθαίνουν το spoil, δεν μπορείς να του το λες έτσι χύμα στον "αέρα" της εκπομπής!

Εκτός αυτού όμως και στον ΣΚΑΙ πιστεύουν πως χάνουν νούμερα τηλεθέασης, άρα και έσοδα! Έτσι αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, αν δεν έχει συμβεί ακόμα, να κινηθεί νομικά εναντίον των δύο καναλιών για διαφυγόντα κέρδη! Αναμενόμενο εδώ που τα λέμε...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share