Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Survivor spoiler 26/03: Άγριος τσακωμός την πρώτη νύχτα της Ένωσης - Πλακώθηκαν στη παραλία Κόρο - Παππάς!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

26 Μαρτίου 2021 08:04
Survivor spoiler 26/03: Άγριος τσακωμός την πρώτη νύχτα της Ένωσης - Πλακώθηκαν στη παραλία Κόρο - Παππάς!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τα γυρίσματα της Ένωσης πραγματοποιήθηκαν και οι δύο ομάδες, μπλε και κόκκινοι, πλέον μένουν στην ίδια παραλία!

Ποιο το παρασκήνιο από την πρώτη κοινή νύχτα για μπλε και κόκκινους; Πολύ χοντρό! Πρωταγωνιστές φυσικά οι Γιώργος Κόρομι και Αλέξης Παππάς που είχαν πλακωθεί πρόσφατα και στο συμβούλιο!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως αρχικά ο Γιώργος Κόρομι δεν ήθελε καμία επαφή με τον Αλέξη Παππά ώστε να μην βγάλει προς τα έξω ξανά ένα αυστηρό πρόσωπο! Ωστόσο η σύγκρουση δεν άργησε να έρθει! Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται να προσέγγισε τον Κόρο με σκοπό να τον εξοργίσει και τα κατάφερε.

Survivor spoiler 26/03

Survivor spoiler: Πως πλακώθηκαν Κόρο - Παππάς;

Τι πραγματικά συνέβη το πρώτο βράδυ της κοινής του συνύπαρξης στην παραλία; Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος προσέγγισε τα παιδιά της μπλε ομάδας, ώστε να τους καλωσορίσει στην παραλία, μιας και πλέον μένουν σε εκείνη της κόκκινης και άρχισε να τους δίνει συμβουλές με τα "μυστικά" της. Κάποια στιγμή ο Αλέξης Παππάς για να τον "πριζώσει" του έκανε επίθεση σε φάση "τι το έχεις δει εδώ, αφεντικό" και τότε έγινε το "σώσε".

Survivor spoiler 26/03: Άγριος τσακωμός την πρώτη νύχτα της Ένωσης

Ο Γιώργος Κόρομι δεν ήθελε και πολύ για να γίνει τούρμπο και άρχισε να βρίζει χυδαία τον ηθοποιός, τονίζοντας του συνέχεια πως δεν έχει βαρεθεί συνέχεια να προκαλεί ακόμα και όταν οι κάμερες δεν είναι μπροστά. Αξιοσημείωτη σ' όλο αυτό ήταν η στάση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος παρότι τα έχει 'σπάσει' με τον Κόρο πήρε το μέρος του και προσπάθησε να ηρεμήσει τον Αλέξη Παππά, επισημαίνοντάς του πως έχει άδικο και θα πρέπει να ηρεμήσει.

Η κατάσταση μετά από λίγα λεπτά ηρέμησε και οι δύο παίκτες - αντίπαλοι είναι ξένοι στην ίδια παραλία. Όπως και να έχει πάντως αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρουν οι επόμενες μέρες στην παραλία, με κοινή συνύπαρξη μπλε και κόκκινων!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share