Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (24/04) το έπαθλο επικοινωνίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

24 Απριλίου 2018 15:48
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (24/04) το έπαθλο επικοινωνίας!

Μπορεί να άργησε να έρθει στην κατοχή μας αλλά εδώ και λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στο Survivor και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν καλούνται απόψε να μονομαχήσουν με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας! Οι Μαχητές το συγκεκριμένο έπαθλο έχουν καταφέρει να το κερδίσουν περισσότερες φορές από τους αντιπάλους τους, όμως θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να καταφέρουν να βάλουν ένα τέλος στο σερί των Διασήμων που έχουν να τους κερδίσουν πάνω από 10 μέρες!

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Το Athensmagazine.gr λοιπόν σας έχει και απόψε το παρασκήνιο από το σημερινό επεισόδιο! Απόψε λοιπόν έχουμε ένα από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα που έχουμε δει στο φετινό Survivor! Η επαφή με το νερό είναι περισσότερη από ποτέ ενώ αρκετά δύσκολος είναι και ο στόχος που καλούνται να πετύχουν οι παίκτες των δύο ομάδων!

Η αντοχή θα παίξει κύριο λόγο, όμως με βάση τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ, αλλά και τις αρχικές μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο σήμερα στην θέση του φαβορί δείχνουν να είναι επιτέλους οι Μαχητές! Προσοχή, δεν πρόκειται για κάποια διαρροή αλλά για ένα αρχικό συμπέρασμα! Για οτιδήποτε βέβαιο θα σας ενημερώσουμε με την κλασική μας διαρροή το απόγευμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η επιστροφή του Νάσου και η υποδοχή, η ακομπλεξάριστη Δαλάκα και η γκάφα του Μουρούτσου για την Μπόμπα που προκάλεσε αμηχανία στον Τανιμανίδη! (video)

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή και σκορ!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share