Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Πανελλαδικές 2023: Αυτά είναι τα θέματα που «έπεσαν» σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης και Ψηφιακά Συστήματα

Τι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

15 Ιουνίου 2023 10:21
Πανελλαδικές 2023: Αυτά είναι τα θέματα που «έπεσαν» σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης και Ψηφιακά Συστήματα
ILIALIVE.GR / ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

Στην τελευταία εβδομάδα εξετάσεων μπήκαν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2023 οι οποίοι προσήλθαν στα εξεταστικά κέντρα για να εξεταστούν σε τέσσερα διαφορετικά μαθήματα.

Συγκεκριμένα, ανάλογα με την κατεύθυνση που έχει επιλέξει ο κάθε υποψήφιος, κλήθηκαν να εξεταστούν σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ ΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα.

Δείτε τα θέματα των Τεχνολογικών Υλικών για τις Πανελλήνιες 2023 εδώ

Δείτε τα θέματα της Οικοδομικής για τις Πανελλήνιες 2023 εδώ

Δείτε τα θέματα των Μηχανών Εσωτερικής Καύσης ΙΙ για τις Πανελλήνιες 2023 εδώ

Δείτε τα θέματα των Ψηφιακών Συστημάτων για τις Πανελλήνιες 2023 εδώ

Αύριο, Παρασκευή (16/6), οι Πανελλαδικές 2023 ολοκληρώνονται για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ με τα μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Σήμερα, Πέμπτη (15/6), ανοίγει η πλατφόρμα μέσω της οποίας οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023 θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσω SMS.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας μέσω του gov.gr, σε ειδική εφαρμογή, με τα στοιχεία συμμετοχής τους στις εξετάσεις. Έτσι θα λάβουν με SMS τη βαθμολογία και τη σχολή/ τμήμα εισαγωγής τους. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από σήμερα, Πέμπτη, έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Τελευταίο κουδούνι στα σχολεία

Στο μεταξύ, σήμερα θα ακουστεί το τελευταίο κουδούνι στα νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Οι μαθητές των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων κάνουν σήμερα το τελευταίο τους μάθημα. Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share