Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Τραγωδία στο Λονδίνο: Επίθεση με σπαθί στο σταθμό του μετρό - Νεκρός ένας 13χρονος

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε

30 Απριλίου 2024 15:21
Τραγωδία στο Λονδίνο: Επίθεση με σπαθί στο σταθμό του μετρό - Νεκρός ένας 13χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λονδίνο: Ένα αγόρι, 13 ετών, σκοτώθηκε όταν ένας άνδρας με σπαθί έκανε έξαψη κοντά στο σταθμό του μετρό Hainault στο βορειοανατολικό Λονδίνο.

Δύο αστυνομικοί σοβαρά τραυματισμένοι. Συνελήφθη ένας 36χρονος.

Η μητροπολιτική αστυνομία είπε ότι ένα 13χρονο αγόρι που τραυματίστηκε στην επίθεση στο Hainault πέθανε αφού πήγε στο νοσοκομείο. Από την επίθεση τραυματίστηκαν πέντε άτομα: τρεις πολίτες και δύο αστυνομικοί.

«Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνω ότι ένας από τους τραυματίες στο περιστατικό, ένα 13χρονο αγόρι, πέθανε από τα τραύματά του», δήλωσε ο Ch Supt Stuart Bell.

Τραγωδία στο Λονδίνο: Επίθεση με σπαθί στο σταθμό του μετρό - Νεκρός ένας 13χρονος

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού μαχαιρώθηκε και δυστυχώς πέθανε λίγο αργότερα».

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί για αναφορές ότι ένα όχημα μπήκε σε ένα σπίτι στην περιοχή Thurlow Gardens, με αναφορές ότι άνθρωποι είχαν μαχαιρωθεί. Η Σκότλαντ Γιαρντ πιστεύει ότι ο ύποπτος συνέχισε να επιτίθεται σε άλλους πολίτες και σε δύο αστυνομικούς.

Μη επαληθευμένα πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φάνηκε να δείχνουν έναν άνδρα να κρατά ένα μακρύ μαχαίρι έξω από το σπίτι κάποιου, καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν.

Η αστυνομία δεν αναζητά άλλους υπόπτους και είπε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία – ούτε πιστεύεται ότι υπάρχει συνεχής απειλή για την ευρύτερη κοινότητα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share