Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Η Έλενα Ακρίτα "σνομπάρει" τον Αλέξη Κούγια για την ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη: «Με κάνει να πλήττω αφόρητα…» (photo)

«Έτσι ανακυκλώνω τη ρατσιστική ρητορική του...»

20 Σεπτεμβρίου 2023 18:56
Η Έλενα Ακρίτα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση με τον δικό της… τρόπο για τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο ποινικολόγος διερωτήθηκε αν ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαλείται "ο σύζυγος ή η σύζυγος", αφού ο τελευταίος έχει δηλώσει ομοφυλόφιλος.

«Με κάνει να πλήττω αφόρητα…»

Έτσι, η βουλευτής που εκλέχτηκε με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έλενα Ακρίτα έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου έγραψε τα εξής:

«Δεν θα καταδικάσω τον Κούγια για την ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη. Πρώτον γιατί έτσι ανακυκλώνω τη ρατσιστική ρητορική του και δεύτερον γιατί με κάνει να πλήττω. Αφόρητα».

"Μάγεψε" και την Έλενα Ακρίτα ο Κασσελάκης: «Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο» (photo)

Την Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα. Ωστόσο με νέα ανάρτησή της που ανέβηκε στο Facebook πριν από λίγα λεπτά, δηλώνει πως στον δεύτερο γύρο θα επιλέξει τον Στέφανο Κασσελάκη. Ενώ, από τα tweets που σχολίασαν την πολιτική επικαιρότητα του ΣΥΡΙΖΑ ξεχώρισε η «προφητεία» του Νίκου Ευαγγελάτου για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο»

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

«Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Έφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα τις δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριέρα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!

Έλενα Ακρίτα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share