Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η βίλα "υπερπαραγωγή" στην Εκάλη όπου μεγάλωσε - H "σύνδεση" με τον τράπερ Light και τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά από το Dragon’s Den (Video)

Το ξακουστό σπίτι 4 στρεμμάτων διαθέτει υπόγειο 550 τ.μ., εσωτερικές πισίνες, δωμάτια για τους ανθρώπους που εργάζονται στο οίκημα, χώρους υποδοχής, δύο καθιστικά, υπνοδωμάτια, κουζίνες, ξενώνες, ιματιοθήκη κτλ

20 Σεπτεμβρίου 2023 16:29
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η βίλα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτή είναι η βίλα "υπερπαραγωγή" στην Εκάλη όπου μεγάλωσε o Στέφανος Κασσελάκης, όπως παρουσιάστηκε για πρώτη φορά αποκλειστικά μέσα από το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ενώ συνδέεται τόσο με τον τράπερ Light όσο και με τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά που γνωρίσαμε μέσα από το Dragons Den του ΑΝΤ1.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο ίδιος έχει αφηγηθεί μέσα από βίντεο με το οποίο «συστήθηκε» στον κόσμο, πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο εν λόγω σπίτι στα βόρεια προάστια και σε ηλικία 14 ετών αναγκάστηκε να φύγει για την Αμερική. Παράλληλα, δείτε εδώ τον μεγαλύτερο αδερφό του Στέφανου Κασσελάκη.

Αυτή είναι η βίλα "υπερπαραγωγή" στην Εκάλη όπου μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Όπως θα δεις στα πλάνα που εξασφάλισε η κάμερα του T-live και η δημοσιογράφος Κανελλάκη, το σπίτι που καταλαμβάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο θυμίζει αυτό που βλέπαμε στη θρυλική σειρά «Δυναστεία».

Το ξακουστό σπίτι 4 στρεμμάτων διαθέτει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έφης Κουλοχέρη, υπόγειο 550 τ.μ., εσωτερικές πισίνες, δωμάτια για τους ανθρώπους που εργάζονται στο οίκημα, χώρους υποδοχής, δύο καθιστικά, υπνοδωμάτια, κουζίνες, ξενώνες, ιματιοθήκη κτλ.

Το σπίτι αγοράστηκε από τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, τον οποίο γνώρισε ευρύτερα το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1, Dragon’s Den. Μέσα στην «έπαυλη» έχει γυριστεί το video clip ενός από τα τελευταία τραγούδια του Light.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share