Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Να αγιάσει το στόμα της: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου είπε όσα δεν τολμά κανείς για την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τον Βόλο

«Για άλλη μια φορά κανένα σχέδιο πρόληψης»

6 Σεπτεμβρίου 2023 12:53
Να αγιάσει το στόμα της: Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου είπε όσα δεν τολμά κανείς για την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τον Βόλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου βλέποντας την κακοκαιρία «Daniel» να πλήττει τη Μαγνησία και τα μέτρα να μην έχουν ληφθεί εγκαίρως, όπως υποστηρίζει. Η ίδια είπε όσα δεν τολμά κανείς για το Βόλο. Να αγιάσει το στόμα της!

«Κι ενώ για την κακοκαιρία Ντάνιελ ξέρουν εδώ και μέρες, ενώ από χτες βράδυ έχει φανεί ότι η Μαγνησία και η ευρύτερη περιοχή θα δεχτεί σφοδρή κακοκαιρία με άγνωστες συνέπειες, ενώ μας έχουν πάρει τα αφτιά με την κλιματική αλλαγή, εντούτοις, για άλλη μια φορά, κανένα σχέδιο πρόληψης, στον Βόλο σύσταση απλή να παραμείνουν στα σπίτια τους μόνο οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα.

Γιατί από χτες το βράδυ δεν έγινε αργία και απαγόρευση κυκλοφορίας;

Γιατί, όταν λαμβάνονται μέτρα, λαμβάνονται μόνο για τους εργαζομένους στο δημόσιο;»

Κακοκαιρία Daniel - Λάρισα: Αγνοείται νεαρός βοσκός που ζούσε σε τροχόσπιτο - Σε θάλασσα έχουν μετατραπεί εκτάσεις γης στη γύρω περιοχή (videos)

Αυξάνονται οι αγνοούμενοι από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, με έναν νεαρό βοσκό να αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης (5/9). Την ίδια ώρα, Αγωνία για συνολικά πέντε αγνοούμενους - Τέσσερις στο Πήλιο και ένας στον Βόλο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο βοσκός ζούσε σε τροχόσπιτο στην περιοχή. Στα συγκεκριμένα χωριά, πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα καθώς και άλλες επιχειρήσεις όπως τυροκομεία.

Στο Αρμένιο Λάρισας (Δ. Κιλελέρ) η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη, στη διάρκεια της νύχτας, για παροχή βοήθειας σε κατοίκους που πλημμύρισαν τα σπίτια τους, καθώς χείμαρρος της ευρύτερης περιοχής, λόγω της ορμητικότητάς του, υπερχείλισε.

Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται, επίσης, στην περιοχή της Χάλκης Λάρισας (Δ. Κιλέλερ). Η Π.Υ μάλιστα απεγκλώβισε οδηγό που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Χάλκη – Νίκαιας , ενώ νερό έχει φτάσει και στα πρώτα σπίτια της Νίκαιας (έδρα του Δ. Κιλελέρ).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share