Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Έγκλημα στο Μαρούσι: Έλιωσε το κεφάλι της 22χρονης με μπουκάλι και την κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές! Φρίκη από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης (Video)

«Είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε» - «Θόλωσα και τη σκότωσα» - Τα πρώτα λόγια της

13 Δεκεμβρίου 2022 08:01
Έγκλημα στο Μαρούσι: Έλιωσε το κεφάλι της 22χρονης με μπουκάλι και την κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές! Φρίκη από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Μαρούσι: Σοκάρουν τα ευρήματα απο την ιατροδικαστικη εξεταση για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας απο την 17χρονη κόρη του καρδιολόγου στο Μαρουσι.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της 17χρονης που σκότωσε την 22χρονη το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους» την ώρα που η ανήλικη αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία.

Η δολοφόνος χρησιμοποιησε ενα μπουκάλι για ανοίξει και να «λιώσει» το κεφάλι της φίλης της και στη συνέχεια, πιθανότατα, οχι με ένα αλλά με δυο μαχαίρια, την κατακρεούργησε με περισσότερα απο 40 «καρφώματα» στο πρόσωπο και τον λαιμό, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr.

Μάλιστα, απο την άγρια επιθεση, συμφωνα με αστυνομικές «πηγές» τραυματίστηκε και η ίδια καθως της κόπηκε ο τενοντας και χθες το βραδυ μετεφέρθη στο νοσοκομειο Γεννηματας οπου της παρεσχέθη ιατρικη βοήθεια, έγινε αξιολόγηση της καταστασης και επέστρεψε στο «Ανηλίκων» όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε το σκηνικό του θανάτου που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν η κόρη του γνωστού καρδιολόγου της περιοχής, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα οργής, αποφάσισε να «πάρει» με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή της φίλης της γιατί της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφοριες η 17χρονη πήρε ένα μπουκάλι, χτύπησε με μανία το κεφάλι της 23χρονης φοιτήτριας Γερμανικής Φιλολογίας και αφού της το άνοιξε, οι πληροφορίες λένε οτι ηταν τετοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων που το πολτοποιησε, πήρε -πιθανότατα- δυο μαχαίρια και αρχισε να την κατακρεουργεί, καρφώνοντας την ανελέητα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Τα πρώτα λόγια της 17χρονης - «Θόλωσα και τη σκότωσα»

Προθεσμία για να απολογηθεί έως την Πέμπτη, ζήτησε και έλαβε η 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Οι λεπτομέρειες του φονικού στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής σοκάρουν. Πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό αλλά και χτυπήματα από γυάλινο μπουκάλι έφερε σύμφωνα με πληροφορίες του STAR η άτυχη 22χρονη.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο στις 6:30 χθες το απόγευμα από τον πατέρα της 17χρονης, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με το σκηνικό της άγριας δολοφονίας, με δράστιδα την ίδια του την κόρη.

Τα δυο κορίτσια σύμφωνα με πληροφορίες είχαν στενή φιλική σχέση. Η 22χρονη ζήτησε από τη δράστιδα να μη συναντηθούν ξανά, κάτι που φέρεται να εξόργισε την 17χρονη.

«Μαλώσαμε γιατί ήθελε να διακόψει τις επαφές μαζί μου, πάνω στον τσακωμό θόλωσα και τη σκότωσα» είπε η 17χρονη.

«Είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε»

Η μητέρα της 17χρονης σε κατάσταση σοκ αργά το βράδυ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

«Ξέρω για τη σχέση της κόρης μου με το θύμα. Το παιδί μου είχε ψυχιατρικά θέματα και είχε σταματήσει να λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε» είπε στην κατάθεσή της η μητέρα της ανήλικης δολοφόνου.

Σε ανακοίνωση τους οι γονείς της 17χρονης δηλώνουν συγκλονισμένοι για όσα συνέβησαν.

«Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share