Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Από τις 11 Ιουνίου που έχει συλληφθεί...» - Αποκαλύψεις συγγενή της 35χρονης κατηγορούμενης (Video)

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας

16 Δεκεμβρίου 2020 17:08
Επίθεση με βιτριόλι: «Από τις 11 Ιουνίου που έχει συλληφθεί...» - Αποκαλύψεις συγγενή της 35χρονης κατηγορούμενης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία ημέρα μετά την οργισμένη αντίδραση της 34χρονης Ιωάννας για τη στάση που κρατά η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι και της άλλαξε για πάντα τη ζωή, συγγενής της 35χρονης, υποστηρίζει ότι δεν είναι όλα αληθή απ’ όσα ακούγονται.

«Από τις 11 Ιουνίου που έχει συλληφθεί έχουμε ακούσει πάρα πολλά ψευδή στοιχεία και σχόλια και εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα. Το τι ισχύει και τι όχι θα το μάθουμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είναι λυπηρό αυτό που έχει συμβεί, οφείλουμε όμως όλοι να δείξουμε σεβασμό απέναντι στο δράμα που βιώνουν και οι 2 οικογένειες… θα περιμένουμε να εμφανιστούν όλα τα στοιχεία της δικογραφίας για να πάει προς απολογία.»

Και αυτά την ώρα που η Ιωάννα που συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η κατηγορούμενη ήθελε να τη σκοτώσει.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν εξονυχιστικά για πρόσωπα κλειδιά που ενδέχεται να βοήθησαν την 35χρονη τόσο στην προμήθεια του καυστικού υγρού όσο και στην τελική οργάνωση του σατανικού σχεδίου της.

Δείτε το βίντεο:

Επίθεση με βιτριόλι: «Κωμικά τα σενάρια...» - Διέψευσε ο δικηγόρος της 35χρονης τα περί σχεδίου επίθεσης στο νοσοκομείο (Video)

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο διέψευσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και φέρουν την 35χρονη, που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας, να σχεδίαζε νέα επίθεση εντός του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το θύμα.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” ο έγκριτος ποινικολόγος, έκανε λόγο για επίθεση με φήμες σε βάρος της εντολέως του, η οποία βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας.

«Τα όρια της διολίσθησης μεταξύ της προσπάθειας ανακάλυψης της αλήθειας και του λαϊκισμού είναι δυσδιάκριτα», τόνισε ο κύριος Κεχαγιόλου χαρακτηρίζοντας τα σενάρια κωμικά. «Είμαι πολύ προσεχτικός να σχολιάζω τα δημοσιεύματα αφού δεν έχει απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. Θα έλεγα σκωπτικά: με ένα άρλεκιν ξεχνιέται…» τόνισε ο ποινικολόγος.

«Είναι κωμικό να θεωρείται κάθε επικοινωνία που έχει κάνει πριν και μετά η πελάτης μου να είναι επικοινωνία με συνεργούς» κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share