Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα αποκάλυψη για την 35χρονη - Ακόμη ένα στοιχείο που την «πρόδωσε»

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας;

11 Δεκεμβρίου 2020 21:48
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα αποκάλυψη για την 35χρονη - Ακόμη ένα στοιχείο που την «πρόδωσε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια νέα αποκάλυψη υπήρξε για την 35χρονη, που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με ακόμη ένα στοιχείο να την «προδίδει», πέρα από την αποτρόπαιη πράξη, που ήθελε να κάνει στο νοσοκομείο.

Την πληροφορία αυτή διέρρευσε ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας που τον περασμένο Μάιο δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μπροστά στην είσοδο της εργασίας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ANT1 ο κ. Λύτρας, οι Αρχές ανακάλυψαν ένα «έξυπνο» ρολόι που είχε στην κατοχή της η 35χρονη, το οποίο την τοποθετεί στο σημείο της επίθεσης μετρώντας ακόμη και τα ακριβή της βήματα μέχρι να επιβιβαστεί στο ταξί που πήρε μετά το συμβάν.

Επιπλέον, μετά την επίθεση, η 35χρονη ήρθε σε επαφή με άτομο που γνωρίζουν οι Αρχές προσπαθώντας να μάθει αν είναι δυνατή η επίσκεψή της στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα και τις ώρες του επισκεπτηρίου, «με στόχο να της αφαιρέσει τη ζωή εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος», όπως είπε ο κ Λύτρας.

Η 35χρονη πήρε την μεγάλη απόφαση! (Video)

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα τον περασμένο Μάιο, αποφάσισε να απολογηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη που κρατείται στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα, είχε αρνηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των Αρχών μετά τη σύλληψή της για την υπόθεση. Ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης, η κατηγορούμενη είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής, ισχυριζόμενη ότι δεν βρίσκεται σε θέση να απολογηθεί, λόγω της κακής σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης

«Η απόφασή της είναι τελικώς να απολογηθεί» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, το απόγευμα της Τρίτης. Όπως επισήμανε, η κατηγορούμενη εργάζεται και παραμένει ήσυχη.

«Εργάζεται και είναι ήσυχη και σιωπηλή. Η σύστασή μου είναι να ασχολείται με τον εαυτό της και να μη μιλάει σε κανέναν» σημείωσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share