Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

MasterChef 5: Εκείνη τους έκαψε και οι κριτές… την πέρασαν στο σπίτι!

Απίστευτο σκηνικό!

3 Φεβρουαρίου 2021 22:13
MasterChef 5: Εκείνη τους έκαψε και οι κριτές… την πέρασαν στο σπίτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα επικό περιστατικό παρακολουθήσαμε στο Masterchef 5 σήμερα με μια διαγωνιζόμενη να βάζει φωτιά στους κριτές με το πιάτο της να είναι υπερβολικά καυτερό, ωστόσο κατάφερε και πήρε την ποδιά.

Η Βίλλυ μπήκε στο πλατό και εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση της. Η ίδια ετοίμασε για τους κριτές τάρτα με αρνάκι, ένα πιάτο αρκετό τολμηρό και πρωτοποριακό.

MasterChef 5: Η Βίλλυ έκαψε τους κριτές κι εκείνοι την έστειλαν στο σπίτι

Οι κριτές φάνηκαν αρχικά να εκπλήσσονται από την επιλογή της, όταν όμως δοκίμασαν το φαγητό έγιναν.. κόκκινοι καθώς βγήκε αρκετά πικάντικο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε, ζήτησε από την παραγωγή να τους φέρει νερά, με τους κριτές όμως να ξεσπούν αμέσως μετά σε γέλια.

Μπορεί να κατακάηκαν, όμως και οι τρεις την έδωσαν την ποδιά και έτσι η Βίλλυ μπήκε κατευθείαν στο σπίτι, μαζί με τον Αλέξανδρο!

MasterChef 5: Το... κράξιμο του Σωτήρη Κοντιζά και η ιστορία του Σαλάμ - Δείτε τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου

Στο χθεσινό 02/02 επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τη συγκινητική ιστορία του Σαλάμ, το κράξιμο του Σωτήρη Κοντιζά σε παίκτρια, αλλά και ένα ακόμα golden pass.

Το ολοκαίνουργιο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε και ο κριτής με το αυστηρό του ύφος κατάφερε να... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share