Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Νευρίασαν ξανά τον Κουτσόπουλο - Του είπε ότι… τον ενοχλούσε

Δεν έκρυψε την απογοήτευση ο θείος Λεωνίδας...

3 Φεβρουαρίου 2021 21:27
MasterChef 5: Νευρίασαν ξανά τον Κουτσόπουλο - Του είπε ότι… τον ενοχλούσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο επεισόδιο του Masterchef 5 μόλις ξεκίνησε με έναν παίκτη να εκνευρίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η πρώτη τετράδα του σημερινού επεισοδιού εισήλθε στο πλατό και οι διαγωνιζόμενοι είχαν στην διάθεση τους 40 λεπτά να ετοιμάσουν το πιατό που θα τους έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ή ακόμα καλύτερα για το σπίτι.

MasterChef 5: Νευρίασε ξανά ο Κουτσόπουλος από αντίδραση παίκτη

Ωστόσο, ένας συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται να... μπήκε με νεύρα στο πλατό τα οποία και ελαφρώς ξέσπασε πάνω στον κριτή του ριάλιτι, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με έναν άλλο σε προηγούμενο επεισόδιο να συμπεριφέρεται απαράδεκτα.

Πολλοί φαίνεται να είναι οι παίκτες που τους ενοχλεί όταν μαγειρεύουν να τους μιλάνε οι υπόλοιποι και πόσο μάλλον οι κριτές. Το ίδιο ελάττωμα είχε και αυτός ο διαγωνιζόμενος ο οποίος με αυστηρό ύφος δήλωσε στον Κουτσόπουλο πως δεν μπορεί να μιλά όσο ετοιμάζει το πιάτο του, με τον κριτή να εκνευρίζεται όσο να ναι, και με το δικό του εριστικό τρόπο να του ζητά συγγνώμη που τον ενόχλησε.

MasterChef 5: Το... κράξιμο του Σωτήρη Κοντιζά και η ιστορία του Σαλάμ - Δείτε τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου

Στο χθεσινό 02/02 επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τη συγκινητική ιστορία του Σαλάμ, το κράξιμο του Σωτήρη Κοντιζά σε παίκτρια, αλλά και ένα ακόμα golden pass.

Το ολοκαίνουργιο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε και ο κριτής με το αυστηρό του ύφος κατάφερε να... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share