Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

MasterChef 5: Εμφανίστηκε… νέος Βαρθαλίτης και μπήκε στο σπίτι

«Κάτσε γιατί έχω παχύνει λίγο...»

3 Φεβρουαρίου 2021 22:00
MasterChef 5: Εμφανίστηκε… νέος Βαρθαλίτης και μπήκε στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο επεισόδιο του Masterchef 5 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με τον Αλεξάνδρο να κερδίζει για σήμερα την πρώτη ποδιά και να μπαίνει κατευθείαν στο παιχνίδι του ριάλιτι.

Ο συγκεκριμένος παίκτης ετοίμασε ένα αγαπημένο και παραδοσιακό φαγητό και συγκεκριμένα γιουβαρλάκια, τα οποία φάνηκε να είναι αρκετά νόστιμα και πετυχημένα.

MasterChef 5: Στο σπίτι ο... νέος Βαρθαλίτης

Παρόλο που ο Αλέξανδρος μπήκε με... νεύρα και ξέσπασε ελαφρώς πάνω στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο ίδιος κατάφερε να τους κερδίσει τόσο με το χιούμορ του όσο και με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας του ανέφερε πως έχει Βαρθαλήτικο αέρα με τον διαγωνιζόμενο να αποκαλύπτει πως στο παρελθόν έχει δουλέψει και συνεργαστεί με τον νικητή του περσινού Masterchef, Σταύρο Βαρθαλίτη.

MasterChef 5: Το... κράξιμο του Σωτήρη Κοντιζά και η ιστορία του Σαλάμ - Δείτε τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου

Στο χθεσινό 02/02 επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τη συγκινητική ιστορία του Σαλάμ, το κράξιμο του Σωτήρη Κοντιζά σε παίκτρια, αλλά και ένα ακόμα golden pass.

Το ολοκαίνουργιο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε και ο κριτής με το αυστηρό του ύφος κατάφερε να... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share