Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

«Μαγιάτικη χρυσόσκονη» από την Άση Μπήλιου: Στο ΑΤΜ μπαίνει ο μήνας για Λέοντες και...

Αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

30 Απριλίου 2024 22:09
«Μαγιάτικη χρυσόσκονη» από την Άση Μπήλιου: Στο ΑΤΜ μπαίνει ο μήνας για Λέοντες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Πρωτομαγιά είναι μια όψη που δείχνει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας κυρίως στις σχέσεις και δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε.

Ο Πλούτωνας θα κάνει ακόμη μια φορά έντονη την παρουσία του με την εκκίνηση της ανάδρομης πορείας του στις 02/05 και την Παρασκευή 03/05 στο εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Κριό προς αυτόν.

Η έντονη ενεργοποίηση του Πλούτωνα στο ξεκίνημα του μήνα έχει να κάνει με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και να ξυπνήσουν φοβίες μέσα μας, όμως από την άλλη μπορεί να λειτουργήσουν και σαν κίνητρο για ριζικές αλλαγές που θα μας ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο.

Είναι σημαντικό πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια. Αν βάλουμε μπροστά τον εγωισμό μας (Άρης) ή την βολή μας (Αφροδίτη) σε κόντρα με τον Πλούτωνα τότε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε το παιχνίδι. Αν αντ’ αυτού τη δύναμη μας την οδηγήσουμε σε ένα πιο δημιουργικό κανάλι τότε τα κέρδη του Πλούτωνα θα είναι τεράστια.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share