Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ερωτικές παγίδες από την Σοφία Τσιρώνα: Αναστεναγμοί και προβληματισμοί για Παρθένους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 18-24/9 από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

18 Σεπτεμβρίου 2023 08:42
Ερωτικές παγίδες από την Σοφία Τσιρώνα: Αναστεναγμοί και προβληματισμοί για Παρθένους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτικές παγίδες από την Σοφία Τσιρώνα με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί Παρθένους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια για αναστεναγμούς και προβληματισμούς. Επίσης, καμπανάκι σήμανε η Σμάρω Σωτηράκη τονίζοντας ότι η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει οικονομικό κραχ για 3 ζώδια.

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 18-24/9 από την Σοφία Τσιρώνα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα αν ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, αφού στις 19/09/2023 ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα.

Η όψη αυτή θολώνει την κρίση μας και δημιουργεί ασάφειες και μπερδέματα στα ερωτικά μας. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγουμε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας και να θυμόμαστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Στις 21/09/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μιλάει για έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Επιπλέον, είμαστε οπλισμένοι με αποφασιστικότητα να κάνουμε ωφέλιμες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα μέσα στις σχέσεις μας. Στις 23/09/2023 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και μπαίνουμε επίσημα στο Φθινόπωρο.

Το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει την επιθυμία για συντροφικότητα και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας και μας δίνει το κίνητρο να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες και να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας.

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Σοφία Τσιρώνα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μας καλεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να πιστέψουμε στην αγάπη, γιατί μόνο έτσι θα θεραπεύσουμε τα τραύματα μας και θα απαλύνουμε πληγές του παρελθόντος.

Ωστόσο, η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα στις 24/09/2023, μια όψη που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους. Μπορεί λοιπόν να νιώσουμε ευάλωτοι ή να έχουμε αμυντικοί συμπεριφορά απέναντι σε όποιον προσπαθεί να μας προσεγγίσει. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share