Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Πλούτος από την Σμαρώ Σωτηράκη: Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια απογειώνονται οικονομικά και όχι μόνο!

Τι μας περιμένει;

14 Ιουνίου 2023 15:04
Πλούτος από την Σμαρώ Σωτηράκη: Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια απογειώνονται οικονομικά και όχι μόνο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμαρώ Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 14 Ιουνίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία - Ανοίγματα για επαγγελματικές επιδιώξεις

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό, δυναμικότητα θα έχουν οι ενέργειες, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αυθόρμητες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους, η αυτοσυγκράτηση θα είναι αναγκαία. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει αυτοπεποίθηση, θα ακουστούν νέες ιδέες, οι ανήσυχοι χαρακτήρες θα έχουν τη διάθεση να αναλάβουν ρίσκα και να πειραματιστούν.

Προσοχή στην αντιδραστικότητα, οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο εκνευρισμός στις περιπτώσεις που ακουστούν συντηρητικές ή οπισθοδρομικές απόψεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για ανανέωση και τόνωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

 Πλούτος από την Σμαρώ Σωτηράκη: Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια απογειώνονται οικονομικά και όχι μόνο!

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δια φέρνει ευκολίες σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξει η δυνατότητα να μπουν σε τάξη οι υποχρεώσεις, αναγκαία θα είναι η άμεση τακτοποίηση ανοιχτών λογαριασμών. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μια θετική όψη, θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, οι καταστάσεις θα διαχειρίζονται με ψυχραιμία και υπομονή.

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη, στις σχέσεις και γενικότερα στην επικοινωνία θα υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν εξουσιαστικές τάσεις. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητικότητα και στις παθιασμένες εκδηλώσεις, πεισματικές θα είναι οι αντιδράσεις, ενδεχομένως κάποιοι να έχουν τη διάθεση να τεντώσουν το σκοινί.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ΕΔΩ!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share