Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Το απόλυτο κόλπο για να βγάλεις την τέλεια selfie - Ποιο το μυσtικό και το λάθος που κάνετε (Video)

Ποιο το κόλπο

25 Απριλίου 2020 15:25
Το απόλυτο κόλπο για να βγάλεις την τέλεια selfie - Ποιο το μυσtικό και το λάθος που κάνετε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν είσαι φαν των social media, σίγουρα θα έχεις περάσει ατελείωτες ώρες προσπαθώντας να βρεις τη σωστή γωνία για να βγεις τέλεια σε μία selfie. Επίσης, ποιος θέλει ένα τηλέφωνο με τις selfies του προηγούμενου κατόχου; Δες εδώ πώς να σβήσεις τα πάντα στο iPhone ή το iPad.

Ωστόσο, το να βγάλεις την τέλεια selfie μπορεί να γίνει αρκετά tricky. Όλοι ξέρουμε ότι όταν ανοίγουμε την μπροστινή κάμερα για να φωτογραφίσουμε τον εαυτό μας, εκείνη παραμορφώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Άλλωστε είναι πολύ κοντινή και όλα μεγενθύνονται (μάτια, χείλη, στόμα κτλ).

Πώς όμως μπορείς να βγάλεις την τέλεια selfie; Το TikTok έδωσε για άλλη μία φορά την απάντηση. Η makeup artist Eleanor Barnes μοιράστηκε ένα πανέξυπνο hack με ένα βίντεo της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι απλό: Αντί να κρατάς το smartphone σου κοντά στο πρόσωπο, το κρατάς σε απόσταση και απλώς ζουμάρεις! Το βίντεο έγινε αμέσως viral με χιλιάδες προβολές και likes ενώ πολλοί έσπευσαν να το δοκιμάσουν και να μοιραστούν το αποτέλεσμα.

Τα 5+1 κορυφαία Tik tok challenges που "σαρώνουν" στο διαδίκτυο

Το Tik Tok είναι η νέα τρέλα και ο νέος εθισμός της καραντίνας, τα βίντεο αμέτρητα και τα challenges το ένα καλύτερο από το άλλο. Αν δεν έχετε μπει ακόμα στο "μαγικό" του κόσμο, δείτε εδώ ένα μίνι οδηγό για όλα όσα πρέπει να ξέρετε. Το Athensmagazine.gr σήμερα σας φέρνει τα 6 κορυφαία challenges που κάνουν θραύση και έχουν τις περισσότερες προβολές.

#FlipTheSwitch

Αυτό το challenge ίσως να σε καθηλώσει μαζί μ’ ένα ακόμα άτομο. Θα στέκεστε όρθιοι μπροστά από τον καθρέφτη και ο ένας από τους δυο σας θα χορεύει. Όταν σας ζητηθεί όμως από το τραγούδι θα αλλάξετε θέσεις μπροστά στον καθρέφτη. Δεν αλλάζετε βέβαια μόνο θέση αλλά και… ρούχα! Η πρόκληση αυτή είναι ιδανική για ζευγάρια.

#CoupleChallenge

Το challenge που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό και στην Ελλάδα. Το ζευγάρι απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις για τη σχέση του με κλειστά τα μάτια, δείχνοντας ο καθένας με το χέρι του τον εαυτό του ή τον σύντροφό του. Φυσικά ο ένας δεν ξέρει τι απαντάει ο άλλος και το αποτέλεσμα είναι πολύ αστείο και διασκεδαστικό.

#SmallGestures

Η πρόκληση αυτή είναι ιδιαίτερη απλή και εύκολη χωρίς να σε “εκθέτει”. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις κάτι όμορφο για κάποιον δικό σου και κατά τη διάρκεια που το φτιάχνεις να το βιντεοσκοπείς. Τόσο απλό!

#YouCanReallyDance

Καλά κατάλαβες, έχει σχέση με το χορό, αλλά μην αγχώνεσαι δεν χρειάζεται να έχεις παρακολουθήσει και μαθήματα χορού για να κάνεις αυτό το challenge. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν διαγωνισμό χορού ανάμεσα σε σένα κι ένα ακόμα άτομο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι καθώς βγάζεις βίντεο να χορεύεις με τον δικό σου τρόπο δείχνοντας το άλλο άτομο όταν είναι η σειρά του να δοκιμαστεί στο χορό. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ξεκαρδιστικό.

#YourTurnChallenge

Ένα ακόμα challenge με πολύ γέλιο. Στοιχημάτισε με κάποιον ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τις κινήσεις σου και κάνε τον να χάσει. Απλά την ώρα που βγάζεις βίντεο τον εαυτό σου μ’ ένα ακόμα άτομο κάνεις κινήσεις, ελπίζοντας πως ο φίλος σου δίπλα δεν θα τις πετύχει, αφού καλείται να τις αντιγράψει πιστά. Αλλά και το αντίθετο αφού μετά έρχεται κι η σειρά σου να δοκιμαστείς στην αντιγραφή κινήσεων.

#PlankChallenge

Λίγη γυμναστική μαζί με γέλιο δεν βλάπτει έτσι; Και οι δύο βρίσκεστε σε θέση σανίδας και πρέπει όπως είστε να κάνετε κινήσεις στο ρυθμό του τραγουδιού. Ο ένας μπορεί να κυλήσει κάτω από τον άλλο, να παίξετε παλαμάκια μεταξύ σας, αλλά στο τέλος να είστε και πάλι στο αρχικό σημείο σε θέση σανίδας. Μπορείτε να τα καταφέρετε και οι δύο;

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share